Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Location
    Iran
    Posts
    15
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question USALS for Dish

    I use Usals for satellite but as i see my TV doesn't support it.
    my TV is 8007.
    what can i do for it?

    please help me......

  2. #2
    Moderator
    Points: 82,899, Level: 89
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 851
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    825
    Points
    82,899
    Level
    89
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by sasan View Post
    I use Usals for satellite but as i see my TV doesn't support it.
    my TV is 8007.
    what can i do for it?

    please help me......
    Hi Sasan,

    The TV can be used with a manually positioned dish, pointing to one satellite. It has no support for motorized dishes.

    Our satellite TV's only support "DiSEqC mini" and "DiSEqC 1.0". Any higher DiSEqC spec (1.2, 1.3=USALS, 1.5) is not supported. DiSEqC 1.2 or higher is needed to control a motor dish.

    I hope this answers your question.

    Regards,
    JuAn
    Last edited by Philips; 05-28-2013 at 08:36 AM.
    Forum Mod

  3. The Following User Says Thank You to Philips For This Useful Post:

    sasan (05-28-2013)

  4. #3
    Bronze Member
    Points: 614, Level: 6
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Location
    Iran
    Posts
    15
    Points
    614
    Level
    6
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thank you for your kind support

    is it possible in future software, we can use USALS?

    also we can not use any sharing account such as CCCAM,....
    only use CAM

    thanks again

Similar Topics

  1. Is it my tv antenna thingy or dish network
    By KILLER14JOSE in forum TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2012, 05:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •