Results 1 to 2 of 2

Topic: SA1xxx

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation SA1xxx

    hi ,
    I have a gogear SA19xx and its not working. When connected to my PC it shows all my media files but when I disconnect it and try to play it shows 'no files found' in the all files menu. I have tried updating and repairing my device through device manager but no result. Can you help please

    Rohan

  2. #2
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    2
    Hi Rohan,

    Have you tried resetting it? (use a clip or a pencil in the reset button on your device). An have you ever used the device without any problems? Is it a recent thing or you just got it and can't begin using it?

    Good luck, let me know!
    Cheers,
    WW

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •