Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 53, Level: 1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    53
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    32pfl5007 not showing pictures from iomega ix2

    Hi,

    I have bought a 32pdf5007 tv and I'd like to connect it to my nas (iomega ix2). The Iomega has internally Twonky Media server running and it runs fine to both pc's and ipad.

    I've connected the tv to the ix2 and I can stream video's without problem; so the network connection is perfect. But here is the strange thing.. When show pictures I get the message 'Bestand kan niet worden gelezen of gevonden'. (Be aware the same pictures streamed from the nas show correctly on e.g. the Ipad and pc).

    When I copy the same pictures to an usb stick and plug it into the tv, they show up without any problem.

    When I place the pictures on a laptop and share them via windows media player, it works correctly.

    Do I need some special setup for showing pictures on my tv from non-windows servers?

    Thanks in advance,
    Freek

  2. #2
    Moderator
    Points: 10,748, Level: 31
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 502
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered10000 Experience Points
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,386
    Points
    10,748
    Level
    31
    Thanks
    3
    Thanked 65 Times in 52 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by freekboulogne View Post
    Hi,

    I have bought a 32pdf5007 tv and I'd like to connect it to my nas (iomega ix2). The Iomega has internally Twonky Media server running and it runs fine to both pc's and ipad.

    I've connected the tv to the ix2 and I can stream video's without problem; so the network connection is perfect. But here is the strange thing.. When show pictures I get the message 'Bestand kan niet worden gelezen of gevonden'. (Be aware the same pictures streamed from the nas show correctly on e.g. the Ipad and pc).

    When I copy the same pictures to an usb stick and plug it into the tv, they show up without any problem.

    When I place the pictures on a laptop and share them via windows media player, it works correctly.

    Do I need some special setup for showing pictures on my tv from non-windows servers?

    Thanks in advance,
    Freek
    Hi Freek,

    Welcome to the TV forum!

    Could you give me a few more details about the picture files you are trying to stream? What file format they are in, file size for example.

    Also, could you please confirm your full model number for your TV, please?

    Best regards,
    Ina

  3. #3
    New Member
    Points: 53, Level: 1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    53
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi ina,
    The picture is a jpg file of 1.52mb. But there are multiple.. I received them from a friend and they are family pictures. I don't know with what camera.
    The model code of the tv is 32pfl5007h/12.
    Be aware.. I can show the picture on the tv if i place it on a usb stick. I can also show the picture from my nas on my android phone an ipad, just my tv does not show it from the nas.
    I hope this helps.

    I don't like posting the picture via this forum, but i don't mind sending a copy via mail.

    Best regards and thanks in advance,
    Freek

  4. #4
    Moderator
    Points: 10,748, Level: 31
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 502
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered10000 Experience Points
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,386
    Points
    10,748
    Level
    31
    Thanks
    3
    Thanked 65 Times in 52 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by freekboulogne View Post
    Hi ina,
    The picture is a jpg file of 1.52mb. But there are multiple.. I received them from a friend and they are family pictures. I don't know with what camera.
    The model code of the tv is 32pfl5007h/12.
    Be aware.. I can show the picture on the tv if i place it on a usb stick. I can also show the picture from my nas on my android phone an ipad, just my tv does not show it from the nas.
    I hope this helps.

    I don't like posting the picture via this forum, but i don't mind sending a copy via mail.

    Best regards and thanks in advance,
    Freek
    Hi Freek,

    I can understand you are not too keen on posting your private pictures in the forum. Do you have a Dropbox account? Here you can upload the pictures to the Shared folder and then PM me the link.

    Best regards,
    Ina

  5. #5
    Moderator
    Points: 10,748, Level: 31
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 502
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered10000 Experience Points
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,386
    Points
    10,748
    Level
    31
    Thanks
    3
    Thanked 65 Times in 52 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Philips - Ina View Post
    Hi Freek,

    I can understand you are not too keen on posting your private pictures in the forum. Do you have a Dropbox account? Here you can upload the pictures to the Shared folder and then PM me the link.

    Best regards,
    Ina

    Hi Freek,

    It does appear the issue is possibly originating from the NAS or the Media Server software perhaps, as the files work via Windows Media Player.

    After initially browsing the network from the TV, if you then try to load the source again, do the pictures show up after a while?

    Is it possible for you to try to install a different server on the NAS? Perhaps try to update it as well.

    Let me know your findings.

    Kind regards,
    Ina

Similar Topics

  1. 3d pictures
    By bartsr in forum TV: 3D
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2013, 12:17 AM
  2. Why subtitles are not showing through network?
    By kristoz in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2012, 01:41 AM
  3. hts not showing as media device on my pc...
    By new_customer in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2012, 02:38 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 01-15-2012, 06:27 PM
  5. Cover art not showing when playing mp3's
    By ariko in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2011, 11:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •