Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Soundbar HTL9100/12 looses connection with TV

    I have my soundbar connected to the Smart/Net TV 42PFL6907H/12 with a HDMI-cable on the HDMI-ARC connection on the Soundbar.

    Sometimes when I switch to another source on the tv or do other things on the tv, the tv looses the connection with the soundbar; no sound anymore and the first led on the soundbar stays blinking. I can do with the remote controls of tv or soundbar, what I want, nothing helps: the connection is not coming back.
    I tried a.o. to switch on the tv from amplifier to tv-speakers and back.
    Even disconnecting the soundbar from the power didn't help.

    The only way I got it working again, is disconnecting all equipment (tv, soundbar and digital tuner) from power and back on.
    Now the soundbar reacts again normal with switching on the tv. It switches on after the tv is started up after approx. 20 secs.

    I don't know if the problem is caused by the tv or by the soundbar. Pls can somebody advise me.
    Thanks.

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,093, Level: 8
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 26.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    38
    Points
    1,093
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    1. Try another HDMI-ARC (1.4 or High Speed) cable.
    2. Turn the easy link function off, disconnect everything and re connect both devices. If connection is established turn on easy link. (You need to follow a certain pattern on which needs to be turned on first. TV is dominant so it needs to be turned on first or vice-versa)
    3. Check if you have the latest software version for both HTS and TV.

    Hope this helps,
    </3

Similar Topics

  1. AW loudspeakers together with new soundbar HTL9100 ?
    By Kermie in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2013, 01:50 AM
  2. NP3500 looses WLAN connection when in standby
    By jl_hh in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2012, 05:58 PM
  3. CSS2123/F7 SoundBar connection issues...
    By stickman83 in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2012, 01:33 PM
  4. ARC connection with Yamaha YSP 4000 soundbar
    By Kbr88 in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2012, 10:19 AM
  5. HTS9140/12 looses settings
    By KinkyGG in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 7
    Last Post: 09-09-2011, 02:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •