Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 21, Level: 1
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Points
    21
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    My AW9000 just keep blinking yellow(amber) / green.

    Hi

    My AW9000 somehow got disconnected from my WIFI-network. And now I can't get it to install. When I start it up, it blinks yellow for a few seconds then starts blinking yellow(amber) / green. If I remember correctly the problem started when i got the newest software update.

    Thankful for all help i can get.

  2. #2
    Moderator
    Points: 8,646, Level: 27
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    882
    Points
    8,646
    Level
    27
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Wehtray,

    I have sent you a PM on this. Kindly check your inbox.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

Similar Topics

  1. AW5000/10 blinks amber and green whatever I do
    By sylvan in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2013, 07:20 PM
  2. The LED on the AW9000 blinks red/amber.
    By Antifouling in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 12
    Last Post: 01-31-2013, 08:34 AM
  3. White is yellow....
    By enjikal in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2012, 08:04 AM
  4. DS9800w blinking green
    By tiiz in forum Sound: DS8000- and DS9000-series
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2012, 05:46 PM
  5. Easylink remote buttons ( red, yellow) doesn´t work
    By DerShortyy in forum Sound: Sound Hub (2.1 system)
    Replies: 7
    Last Post: 05-28-2012, 06:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •