Results 1 to 9 of 9
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 472, Level: 5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Points
    472
    Level
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Picture settings

    I have a 42PFL6877T/12.

    I have made some changes to the picture style presets. For example in the "Movie" setting I have disabled the pixel precise thing and so on.

    However - Everytime I turn on the TV it seems to revert to some default setting.

    What's strange is that when I go to picture style menu it nevertheless shows my style to be "Movie" but I have to select another style "sand then "Movie" again to get the "Movie" setting with the preset changes that I had made.

    This can't be normal - can it?

    It's very irritating to have to do this everytime I turn on the TV.

    Hope someone can help me with this.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    which firmware is installed?

    Toengel@Alex

  3. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Olafur1977 (06-21-2013)

  4. #3
    New Member
    Points: 472, Level: 5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Points
    472
    Level
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Toengel. It says QF1EU-0.150.82.0

  5. #4
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try the latest (see support website).

    Toengel@Alex

  6. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Olafur1977 (06-21-2013)

  7. #5
    New Member
    Points: 472, Level: 5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Points
    472
    Level
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Toengel thanks for the help really appreciate it.

    I had checked for updates from the TV itself - always said everything was up to date.

    Finally got around to downloading on my computer and installing.

    Now the software version says:

    0.150.87.0

    But...

    I still have to reselect the Picture style to get my settings to show...

    I don't get it.

    Also, sometimes I get this - icons in the settings panel seem to hang in the air...

    Click image for larger version. 

Name:	photo.JPG 
Views:	43 
Size:	72.5 KB 
ID:	2022

    What can I do?

  8. #6
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I suggest to reinstall your TV (make a copy of the channel list to USB first).

    Toengel@Alex

  9. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Olafur1977 (07-01-2013)

  10. #7
    Moderator
    Points: 10,748, Level: 31
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 502
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered10000 Experience Points
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,386
    Points
    10,748
    Level
    31
    Thanks
    3
    Thanked 65 Times in 52 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Olafur1977 View Post
    Hi Toengel thanks for the help really appreciate it.

    I had checked for updates from the TV itself - always said everything was up to date.

    Finally got around to downloading on my computer and installing.

    Now the software version says:

    0.150.87.0

    But...

    I still have to reselect the Picture style to get my settings to show...

    I don't get it.

    Also, sometimes I get this - icons in the settings panel seem to hang in the air...

    Click image for larger version. 

Name:	photo.JPG 
Views:	43 
Size:	72.5 KB 
ID:	2022

    What can I do?

    Hi Olafur1977,

    Have you tried to reinstall your TV as suggested by Toengel? What is the result?

    Regarding the menu items image you posted: This happens when scrolling has begun before the menu items have loaded fully. Please wait a moment to let the menu load before scrolling through.

    Best regards,
    Ina

  11. The Following User Says Thank You to Philips - Ina For This Useful Post:

    Olafur1977 (07-01-2013)

  12. #8
    Silver Member
    Points: 788, Level: 7
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Location
    Timisoara/Romania
    Posts
    53
    Points
    788
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Also on my 55pfl8007 if I disable Natural Motion it stays OFF but it is not remembered after a restart, it is always ON. In any of the picture presets, even Personal.

  13. #9
    New Member
    Points: 472, Level: 5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Points
    472
    Level
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ah... this did not go well. I copied the channel list to USB - got a dialog that said copy was successfull. Reinstalled TV - tried to copy to TV from the USB - got an error message. Tried to search for channels - did not get the digital channels I'm subscribing to to show up and now the TV won't acknowledge my cam card - it simply does not show up where it's supposed to - in the channel settings - Now I'm the most unpopular man in the household and will be taking the darn thing to the shop tomorrow to get them to fix this mess. :-(

Similar Topics

  1. Net Tv picture settings
    By kennyreid18 in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2013, 10:14 PM
  2. Picture settings / pphd pnm pmr
    By jeik in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2013, 11:09 PM
  3. 60PFL9607 picture settings/help
    By Messi in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2012, 10:03 PM
  4. Picture settings explained anywhere?
    By mike tv in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 02-08-2012, 10:34 AM
  5. Best Picture Settings to 40pfl5606h/58
    By TonyMontana in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 12-22-2011, 05:35 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •