Results 1 to 3 of 3

Topic: SA1xxx

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation SA1xxx

    hi ,
    I have a gogear SA19xx and its not working. When connected to my PC it shows all my media files but when I disconnect it and try to play it shows 'no files found' in the all files menu. I have tried updating and repairing my device through device manager but no result. Can you help please

    Rohan

  2. #2
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    3
    Hi Rohan,

    Have you tried resetting it? (use a clip or a pencil in the reset button on your device). An have you ever used the device without any problems? Is it a recent thing or you just got it and can't begin using it?

    Good luck, let me know!
    Cheers,
    WW

  3. #3
    Moderator
    Points: 4,937, Level: 20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,327
    Points
    4,937
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •