Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Moderator
    Points: 11,943, Level: 32
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 64.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive1 year registered10000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,152
    Points
    11,943
    Level
    32
    Thanks
    37
    Thanked 65 Times in 61 Posts
    Rep Power
    10
    Dear moviepower,

    Please bear with me while I'm checking the issue with technical team.

    Regards,
    Philips Moderation Team

  2. #17
    Moderator
    Points: 11,943, Level: 32
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 64.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive1 year registered10000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,152
    Points
    11,943
    Level
    32
    Thanks
    37
    Thanked 65 Times in 61 Posts
    Rep Power
    10
    Dear moviepower,

    We have sent you a PM. Please check your inbox.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  3. #18
    New Member
    Points: 88, Level: 1
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    3
    Points
    88
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Rafal,

    thanks for the advice.

    Cheers.

  4. #19
    Moderator
    Points: 12,520, Level: 33
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!OverdriveVeteran10000 Experience Points
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    882
    Points
    12,520
    Level
    33
    Thanks
    11
    Thanked 35 Times in 31 Posts
    Rep Power
    10
    Dear users,

    The latest firmware v27 solves this issue.
    The upgrading, however, can only be done in service centre. For this reason, we suggest you to bring the HTL5120 to your nearest service centre for service.

    Sorry for all the inconvenience caused.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  5. #20
    New Member
    Points: 88, Level: 1
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    3
    Points
    88
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yup, I already sent my unit for RMA and it had been fixed. Thanks for your assistance.

    Quote Originally Posted by Philips - QK View Post
    Dear users,

    The latest firmware v27 solves this issue.
    The upgrading, however, can only be done in service centre. For this reason, we suggest you to bring the HTL5120 to your nearest service centre for service.

    Sorry for all the inconvenience caused.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  6. #21
    New Member
    Points: 61, Level: 1
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    6
    Points
    61
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    How can you tell what version of FW is installed?

  7. #22
    Moderator
    Points: 4,992, Level: 20
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,992
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips Ė Katerina
    Last edited by Philips - Katerina; 08-12-2015 at 07:31 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. Pc Headset SHG7980/10 Bass
    By Tr1bal in forum Sound: Other Models
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2015, 01:38 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-16-2013, 04:34 PM
  3. WAC7500: Bass Stopped Working
    By amikolajczyk in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2012, 01:03 PM
  4. Soundbar HTS7140/12 too much Bass
    By royleeuw in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2012, 12:29 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-01-2012, 06:58 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •