Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Bug: USB -> Net TV

    Philips moderator,

    Not sure if this is the correct spot to report this new bug:

    (pfl7605h - FW v0.140.32.0)
    After watching a movie on a USB stick, watching Net TV is not possible anymore, even not via 'TV'.

    So steps to reproduce:
    1. Watch movie on USB;
    2. Watch Net TV <- not possible. (Black screen, or not-clickable icons)

    Can you please confirm if this is a bug?

    Forgive me if this bug has been reported somewhere else, I couldn't find it. The forum really get cluttered and is less clear and intuitive than some months ago, at least for me.

    Keep up the good work. Making brilliant televisions, blueray players with competitive features that work as designed.

    Cheers,
    daL

  2. #2
    Silver Member
    Points: 3,326, Level: 16
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    DellUser's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    104
    Points
    3,326
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    Turn off your TV completely (with the switch), turn on and check again.

    If that does not help, do a "clear Net TV memory".
    After this, all your settings in Net TV are gone.
    You even need to sign-up to Club Philips again.

    It is an interesting error. What videoformat did you play over USB?
    Perhaps interesting for Philips to see if they can reproduce this.
    Last edited by DellUser; 04-03-2011 at 10:32 AM.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi DellUser,

    Thanks for your reply.
    Switching-off and on the TV is indeed the only solution. This bug looks like one there was earlier: watching NET TV lead to the situation that Teletext wasn't possible.
    The type of video is a .vob file from a VIDEO_TS directory (copied DVD).
    Preferrably I don't want to remove all my NET TV apps (3 pages), it will take ages to all get them back

    Today is Sunday so I hope the Philips moderator will pick this up tomorrow.

    Cheers,
    daL

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by daL View Post
    ....Switching-off and on the TV is indeed the only solution. This bug looks like one there was earlier: watching NET TV lead to the situation that Teletext wasn't possible.
    Cheers,daL
    Hi guys, for this TXT problem there was a workaround instead of switching off/on the TV: select another source (e.g. to DVD) an then return back. Is this maybe also a "solution" for this USB issue?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi JuAn,

    Thanks for your suggestion.
    This trick worked for the NetTV -> Teletext bug (which was fixed in the latest fw).
    Unfortenately for this new bug you have to switch off and on your TV (a reboot).

    Philips, if you are reading this can you please confirm that you can reproduce this (or not)?

    Thanks,
    daL

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •