Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,035, Level: 8
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    US
    Posts
    4
    Points
    1,035
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation HDMI ports not working after update 332_0 trough network

    After updating my Philips 40PFL4706/F7 television trough the network option. I installed software version PHL-0AB_332_0 on my tv. (I noticed that this version is not online) This version will cut out all the HDMI ports. I chatted with the Philips helpdesk, but they told me to wait for a new update because my TV was out of warranty. I tried to install the previous version but the TV won't let me do that. Any idea when such update will occur?

  2. #2
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cool

    PROBLEMS UPDATING TV MODEL 40PFL4706/F7

    Similar problem with my tv model 40PFL4706/F7, when I try to access youtube the app request me to update from PHL-OAB_331_0 TO Update PHL-OAB_332_0, BUT when I hit yes to do the update starts it but never finish, coming back with a message that system fails the update....I have been trying this many times. spoke to customer service and I was informed that the latest version was PHL-OAB_330_0 which I downloaded to a USB drive . again, when trying to install back to version PFL-OAB-330-0 the system tv come back with error message.....Someone can help me to figure it out, this tv was purchase only 3 months ago.....
    Last edited by Mercy; 07-22-2013 at 01:57 AM.

  3. #3
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hello,
    i have the same problem, did you already solved the problem?
    i dont understand how they can say that the last sofweare is the 330 if my tv ask me to upgrade.

    please let me know if you found the solution

    thanks

  4. #4
    Moderator
    Points: 15,986, Level: 38
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 464
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,928
    Points
    15,986
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 95 Times in 79 Posts
    Rep Power
    10
    Hi all,

    Please see the PM I've sent you all regarding the software updates for your (US) TVs.

    Best regards,
    Ina

Similar Topics

  1. No signal video in HDMI ports
    By Edugon in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2012, 08:05 AM
  2. all 3 hdmi ports doesnt work - help!!!
    By pocket_aces in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2012, 06:46 AM
  3. No audio when connect Laptop Trough HDMI to LCD
    By greenfly in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2012, 01:48 PM
  4. HDMI ports don´t recognize devices
    By Ivanspain in forum TV: Connectivity
    Replies: 10
    Last Post: 02-10-2012, 05:20 PM
  5. HDMI pass trough of Dolby True HD/ DD 5.1 audio
    By Paladium in forum TV: Connectivity
    Replies: 20
    Last Post: 09-07-2011, 01:35 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •