Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Silver Member
    Points: 3,881, Level: 18
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 369
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Freddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    219
    Points
    3,881
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    First of all, it works very well for me!

    But... of course I have a few requests for improvement:

    - please add external (SCART/HDMI) sources to PIP,
    so that people who use external decoders can also see the picture while in Net TV;

    - recognize the correct aspect ratio of the source,
    now all sources are simply stretched causing, for example, analogue tv PIP to be incorrect all the time
    (4:3 is stretched to 16:9, and letter boxed 16:9 is stretched to letter boxed 21:9);

    - and please make Net TV a separate Smart Picture source,
    so that you can select special settings for Net TV,
    currently the Smart Picture (and Sound) setting for Net TV is always the same as your last selected source.

    That would be great!

  2. #17
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    @Freddy,

    Full Ack!

    Toengel@Alex

  3. #18
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Hi,

    I like the last Portal update, great job Philips!

    I use most of the time the new app "Tune in Radio", it works very well!

    Just a suggestion: is it possible to add an option to power off the tv screen, so we can save the power and continue listen to the radio? (the green button doesn't work)

    Adamo

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    to mute screen in Net TV see: http://www.supportforum.philips.com/...ighlight=howto

    Toengel@Alex

  5. #20
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Hi Toengel@Alex,

    Thanks a lot!

    Adamo

  6. #21
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I want to add a screenshot to visualize the translation problem I described in my first post:

  7. #22
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    251
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Angry Portal is extrem slow

    Hi,

    the new portal 2.6 is really slow. When starting NetTV via the Home Button it takes several seconds until the hole page is ready. This is very annoying and seems to be worser since FW 140.36.

    Regards
    bta

  8. #23
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    I also recognized that since firmware 140.36 it becomes slower and slower. It seem something has changed with the network stack. First, it takes minutes till the network connection is established, then the ads loading procedure prevents me to move around in Net TV...

    Toengel@Alex

  9. #24
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Hello,

    I could not recognize a slower loading since the update. I would even say it is a little better, but could be faster.

    But I recognize, that it takes very long for the advertisement to load and NetTV is not usable until the advertisment is loaded. This takes really long. But we should have another thread for that somewhere in the forum.

    Greets

  10. #25
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by smart View Post
    But we should have another thread for that somewhere in the forum.
    Hi,

    yepp - see: http://www.supportforum.philips.com/...sage-of-Net-TV

    Toengel@Alex

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •