Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 1,808, Level: 11
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Marcus's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    45
    Points
    1,808
    Level
    11
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10

    BDP5200/05,/12, /51, /55, /79, X/78 Latest Firmware upgrade (V1.67) has been released

    V1.67 is only released for BDP5200/05, /12, /51, /55, /79, X/78

    BDP5200/98 and K/93 still use V1.31

    V1.67 includes the following changes:

    Improves playability discs with the following titles:
    • The Hobbit 3D
    • Rio 3D
    • Prometheus 3D
    • Ice Age 4 3D
    • Alice in Wonderland 3D


    Kindly download the software at www.philips.com/support
    Last edited by Philips - Marcus; 07-04-2013 at 07:36 AM.
    Forum Mod

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 358, Level: 4
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Valencia/Spain
    Posts
    45
    Points
    358
    Level
    4
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    solved the problem, thanks Toengel for the tip configuration.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 358, Level: 4
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Valencia/Spain
    Posts
    45
    Points
    358
    Level
    4
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    the whole movie is beating 2d millón dollar baby, with how happy he was that I had solved the hobbit 3D ... now what? back to wait a few months to go back to the store where you buy the player?
    this is already desperate!
    someone else this happens with this movie??

    Philips BDP 5200/12
    Tv 42 PDL7906H
    Last edited by JNL; 07-07-2013 at 10:20 PM.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 485, Level: 5
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    69
    Points
    485
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    @JNL: So you manage to play one disk, but not another? Have you posted the EAN code of the disc in this topic: http://www.supportforum.philips.com/...-playing-back?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 358, Level: 4
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Valencia/Spain
    Posts
    45
    Points
    358
    Level
    4
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Teddy View Post
    @JNL: So you manage to play one disk, but not another? Have you posted the EAN code of the disc in this topic: http://www.supportforum.philips.com/...-playing-back?
    While other movies 2d. 3d movies with just a few moment at first, Toengel gave me advice, but keep doing it, but in million dollar babay, the whole movie

    EAN CODE: 5051893146042

    if you can not be on my tv, which I'm also having problems in the forum I have my particular case.
    The player on a LG tv pictures to shock are less pronounced and at least you can see the movie decently.
    Last edited by JNL; 07-08-2013 at 08:14 AM.

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 358, Level: 4
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered250 Experience Points

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Valencia/Spain
    Posts
    45
    Points
    358
    Level
    4
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I changing the screen resolution in automatic hdmi and will be well blows and color, putting 1080P looks gray and good movement, other movies are perfect in the automatic option

    must be in the tv also, the 42PDL 7906H is a gizmo, very nice but I have gone faulty and I'm waiting a year to solve the problems!

  7. #7
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Will try this update tonight.
    Mostly have the player disconnected from the network as it otherwise mostly freezes when we play a disk.
    Also still (with 1.61) cannot use the DNLA (when we did connect the network)

    to be continued...

  8. #8
    New Member
    Points: 1,531, Level: 10
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nuenen
    Posts
    9
    Points
    1,531
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I followed the link for downloading the firmware, but after selecting the product (BDP5200/12) I get redirected to a generic products page (nothing blu-ray). If I browse the blu-ray catalogue the BDP5200/12 is not there anymore!

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9

  10. #10
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    With this version also no luck with network streaming.
    Did work with the 'new' YouTube app, which you can bind with your phone, which is quiet cool!

  11. #11
    New Member
    Points: 1,531, Level: 10
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nuenen
    Posts
    9
    Points
    1,531
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the quick reply Toengel! Didn't work at first, but when I switched the site to German language and then choose "Sprache: Niederländisch" I could download the package.

    For Philips Marcus: The installation manual says there is a folder UPG_ALL in the zip file, however, I find it has a folder UPG instead. Will that still work?

  12. #12
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    in case of BDP5200, also UPG folder works... if not, try UPG_ALL

    Toengel@Alex

  13. #13
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi Chris,

    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    With this version also no luck with network streaming.
    what's the issue?

    Toengel@Alex

  14. #14
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Apparently the player does not like (something in) our network.
    It has been send to the repairs, but they do not haveany problems.
    when I select browse for pc, I see the animation of the icon, but it just remains in the main screen. If I then turn of the player, the display keeps on 'stand by' and I have to pull the mains.
    And mostly when we play a blu-ray disc, it starts playing, but then keeps on 0.00.
    Just last weekend we played a 007 disc and it displayed the player might need an update and then hang on the 0.00.
    Turning the player off, pulling the ethernet and turning it on is then enough to just play the disc normally...

    We have a Linksys ADSL router, which is only connected to a switch which is then connected to another wireless router (DHCP disabled). That router also connects to the tv, the player and the HTPC.
    We also have a windows home server v1 with static IP address directly connected to the switch.
    Last edited by Chrissie18; 07-15-2013 at 06:23 PM. Reason: some info on our network

  15. #15
    New Member
    Points: 21, Level: 1
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Points
    21
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Problems with last Firmware NET TV DOESN'T WORK

    After updated automatically by wifi, NET TV doesn't work. I just update by USB and doesn't work. I tried everything (restoring everything) but problem still remain. Last Firmware works good with my Blue Ray. Do you know if it's possible to go back with v1.61 Firmware ????

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Topics

  1. BDP5200 Latest Firmware upgrade (V1.61) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 15
    Last Post: 03-29-2013, 01:16 PM
  2. BDP5200 Latest Firmware upgrade (V1.55) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 68
    Last Post: 11-08-2012, 11:16 AM
  3. BDP5200 Latest Firmware upgrade (V1.42) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 41
    Last Post: 07-04-2012, 06:27 AM
  4. BDP5200 Latest Firmware upgrade (V1.52) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 27
    Last Post: 05-15-2012, 05:52 AM
  5. BDP5200 Latest Firmware upgrade (V1.35) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 29
    Last Post: 01-17-2012, 08:00 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •