Results 1 to 4 of 4

Topic: Maxdome?

  1. #1
    New Member
    Points: 17, Level: 1
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    17
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Maxdome?

    Hi,
    since one week I've got NetTV with my blueray-player.
    But... there are only boring apps like weather, youtube - also when I search the AppGallery.
    I was looking forward to see maxdome on this device - but I do not find it!
    Is NetTV (SmartTV) always the same? Or is it different when I got 'only' the blueray-player-version?
    (my player's firmware is up to date)

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    maybe you like to mention your model? ;-)

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 17, Level: 1
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Points
    17
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Blu-Ray Disc Player BDP7500 MK II

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    your BDP is a 2010 model and does not have the necessary DRM support. So you won't get Maxdome on that device.

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. New on Net TV: MAXDOME
    By Philips - Mark in forum Smart TV: Video Store
    Replies: 11
    Last Post: 08-08-2012, 11:15 AM
  2. Maxdome on NetTV
    By bjoernwolter in forum Smart TV: Video Store
    Replies: 15
    Last Post: 01-22-2012, 01:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •