Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,040, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Glasgow
    Posts
    3
    Points
    1,040
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    WAC7500 flashing red LED

    Got up last week to see the LED on my WAC7500 flashing red.

    It refused to power up, so I decided to open it up for a look see. The first thing I noticed is that all the capacitors on the
    'AF & Amp' PCB have leaked.

    Does anyone know if these boards are still available? I am astounded that something that has been used so little has exhibited such a failure. There is a date printed on the board 27/8/2007, which I assume was the date of design rather than manufacture, but either way it is less than 6 years old.

    Am I likely to find more unpleasant surprises if I strip it down further?

    I have a picture, but can't find a way to attach it here!

  2. #2
    Administrator
    Points: 12,583, Level: 33
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4,837
    Points
    12,583
    Level
    33
    Thanks
    10
    Thanked 51 Times in 51 Posts
    Rep Power
    10
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. Moving from WAC7500 to MCi8080
    By woolaco in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2015, 12:22 PM
  2. WAC7500 cannot transfer tracks from PC using WADM
    By seanparker in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2015, 09:53 AM
  3. WAC7500 randomly disconnects from MCI500h
    By iansmith87 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 14
    Last Post: 08-21-2015, 08:52 AM
  4. Wac7500
    By Lisa1point in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 02-02-2013, 07:54 PM
  5. Connecting WAC7500 to iPhone 4s ?
    By Vetti1979 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2012, 12:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •