Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 71
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9

    Thumbs up Your experiences with FW v0.140.34.0 for 5000, 6000 and 7000 series (2010 models).

    Hi,

    please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative...

    Toengel@Alex

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Ok, I've updated and there's one problem I have, maily since the 32 version of the firmware, that is not solved.
    It doesn't happen always, but very often - it just happened again, now with the new firmware.
    I have my cable box on HDMI 3, but I also have DVB-T, connected to the building's external antenna, on the roof.
    DVB-T reception is excellent, no problems there. I see the transmitter from the window, at less than 5Km distance.

    Sometimes I go from the cable box to "Watch TV" (DVB-T), then I change channels back and forth to see what is goin' on.
    Suddently the image and sound is lost - back screen.
    Then I go to the menu and change to the cable box (HDMI3). The DVB-T channel name stays on screen. (!)
    Back to the home menu and "Watch TV". Still no image and sound, back screen.
    I browse through the DVB-T channels and no image on any.
    The only solution is to power off the TV, using the power switch.

    To put this into context, we in Portugal have only one DVB-T mux for now, with only 4 SD channels, in MPEG4.
    The channels are SD but with high bitrate (as high as the HD channels on my cable provider), so when I want to watch these channels, I prefer DVB-T to my cable provider.
    SD in MPEG4 is not usual (in other countries it's MPEG2), but here in Portugal our DVB-T is only MPEG4.
    That's why I'm mentioning this.
    I hope there's a solution for this soon.
    A few days ago I had to use the power switch too many times to remember.

    BTW my TV is a 37PFL7605H/12.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Oh and BTW, I notice that now with this 34 firmware, changing channels on DVB-T is faster.
    Both image and sound show up faster.
    I don't think Philips is telling everything they do on each firmware, on the release notes.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi

    TELETEXT Problem is still present.
    see http://www.supportforum.philips.com/...ull=1#post5775

    regards
    bta

  5. #5
    New Member
    Points: 1,342, Level: 9
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Alcalá de Henares
    Posts
    5
    Points
    1,342
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    My TV is a 32PFL6605H/12. With new firmware, the macroblock problem with laSexta HD is still present.

    Philips, why do you have solved this annoying problem for 7605 TV's, but not for my TV?

    How many months we must wait to have this problem solved?

    Regards.

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 2,220, Level: 13
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 230
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    32
    Points
    2,220
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Problems solved

    Hello everyone:

    The macroblocks problem with La Sexta (in Spain) have been solved with the new firmware version. My model is 7605. As I can see in other forums, almost all people with this model have fixed the problem.

    I can't say nothing about the intermitent sound problem as it rarely happened to me and it's difficult to make it happen.

    Thanks Philips for fixing the macroblocks problem with La Sexta. You have improved the opinion of many people about this tv.

    Kind regards

  7. #7
    Silver Member
    Points: 1,470, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    50
    Points
    1,470
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Hello guys,i from Italy, i updated with the new firmware 0.34, the problems of the audio block have not been resolved,
    This firmware release shows more intermittent sound loss that the previous one.incredible.
    I noticed a loss of signal on HD channels,on channel 5 and Italy 1HD sometimes the tv tells me encrypted signal or program not available, channel 5 and Italy 1HD are free

    now my tv is almost unusable,where is the old firmware 0.32?

    we hope that Philips engineers preparing for the new firmware soon
    excuse me for my english
    thank

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    with previous firmware releases it helped to reduce the sound issue by switching HARD off the TV... sometimes...

    Toengel@Alex

  9. #9
    Silver Member
    Points: 1,470, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    50
    Points
    1,470
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    with previous firmware releases it helped to reduce the sound issue by switching HARD off the TV... sometimes...

    Toengel@Alex
    hi toengel,i have problem block sound,
    can you give me a link for the firmware download 0.32?
    please toengel

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    Philips don't offer old firmware files - so always store them by yourself. Also I don't have Q5551 or Q5521 firmwares...

    Toengel@Alex

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 1,540, Level: 10
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    42
    Points
    1,540
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I must sound like a broken record but...

    ...still intermittend audio drops in Dolby Digital stream sent to AV receiver via HMDI (ARC). No drop outs with PCM streams.
    Cable provider: Cablecom Switzerland with CI+ module.
    Signal quality was checked by Cablecom. Different and shorter HDMI cables (including <2m HDMI 1.4-certified cables) didn't improve the situation.

    Had this issues with every firmware version since buying the 52PFL5605H in 08/2010.

  12. #12
    Bronze Member
    Points: 1,532, Level: 10
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    belgrade, serbia
    Posts
    29
    Points
    1,532
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hello 5405h/12...picture and sound desinhronization when playing content from usb...overall picture quallity is worse than on 140.32...hd natural motion is not working well, people movement is worse than 50Hz approx...the last time hd natural motion worked well is on 76...something FW....does anyone have the same problems???

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi carlosfm,
    We've got DVB-T and yesterday I first checked with FW v0.140.32.0, afterwards with FW v0.140.34.0:
    Exactly same results on both firmwares: ~4 seconds per channel change.
    Just to let you know.
    Cheers daL

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,335, Level: 9
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Points
    1,335
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Still intermittend audio drops. More and more. tv is unusable. i m very very sad and angry. will broke my tv. 42PFL7695 FROM TURKEY

  15. #15
    New Member
    Points: 1,392, Level: 10
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 17.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Italy
    Posts
    6
    Points
    1,392
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I noticed that with firmware 0.32 and 0.34 the MHP applications are automatically enabled even if I have them disabled. This problem does not occur with previous firmware.
    My model is 32PFL5605M/08.

    Does anyone know where I could download the firmware Q5553 version 0.25?

    Philips will you please resolve this problem.
    Thanks
    Last edited by Mark74; 04-15-2011 at 12:24 PM.

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •