Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    connectivity problem with new software

    hello,since a month i own 50PFL4208H/12.Today i upgraded to the new software 002.025.000.001.Unfortunately now every time i turn my tv on it says its not connected to a network.(i have it connected with a wire).So each time i have to go to Network - Connect to a network-Wired -OK.And theN it all works.Does anyone know a way around this annoying issue.Or how i can reverse to the old software?

    thank you

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    try to pull power cord for 2-3 minutes... If this does not help, load factory defaults and setup your TV again (save your channel list on USB before).

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thanks for the quick reply.
    I tried disconnecting the power cord ,but that unfortunately didnt work.
    Could you give me some info on how to load the factory settings?-cant find that on the website.
    And all of my tv channels come through a mediabox,so i presume no saving of the channels is needed?...

    thanks again
    greet

Similar Topics

  1. Software upgrade problem
    By nshahz01 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 9
    Last Post: 05-14-2013, 02:43 AM
  2. Software updatre problem please help
    By Benny007 in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 0
    Last Post: 02-14-2012, 10:35 AM
  3. Software Update Problem
    By mopargocar in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2011, 11:20 AM
  4. problem with putting new software to 42pfl7603d/12
    By karlo1971 in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 6
    Last Post: 10-29-2011, 09:05 PM
  5. No connection: Software or Hardware problem ??
    By Peer in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2011, 09:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •