Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Go Gear SA5MXX

    Hi can somebody help me with the volume settings on this?
    If I turn the volume up it wont go over 8, it asks if I want to change the locked level, if I indicate yes it says the maximum level is locked. If I go into settings and change the level it allows me to change it and says it has locked it at the level I have chosen, but it reverts back to 8. Its so frustrating please help

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,818, Level: 29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,818
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Clare View Post
    Hi can somebody help me with the volume settings on this?
    If I turn the volume up it wont go over 8, it asks if I want to change the locked level, if I indicate yes it says the maximum level is locked. If I go into settings and change the level it allows me to change it and says it has locked it at the level I have chosen, but it reverts back to 8. Its so frustrating please help

    The volume of the player is capped to comply with a regulation in the European Union for protecting hearing safety (EN 60950-1).

    When:

    the volume reaches a high level; or
    You have been listening at a high volume level for 20 hours;
    A pop-up screen stating ‘Do you want to keep on current high volume level?’ will be displayed. To unlock this volume limit, select [Yes].

    The next time you start your Mix 5, unfortunately yes, you have to manually go over that volume limit again.
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Go Gear Ariaz won't turn on
    By c_chap2 in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2013, 12:13 PM
  2. My go gear Vibe quit working!
    By DavidKH in forum Sound: GoGear SA1-series (2009)
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2013, 02:06 PM
  3. problem with my SA3 Go Gear Muse
    By SPR in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2013, 10:38 AM
  4. Charging Problems with GO GEAR SA3225/02
    By FamPP in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 0
    Last Post: 01-09-2013, 12:22 PM
  5. Firmware upgrade for Go Gear SA060
    By makkar in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2012, 04:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •