Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 71, Level: 1
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Mandurah, Western Australia
    Posts
    3
    Points
    71
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Monitor off line, cant reset or set up again

    I installed my monitor a few weeks ago and everything worked perfectly including recording alerts to dropbox.
    One day the camera seemed to be offline and I could not connect to it again.
    I deleted the monitor from my iPad app, tried to reset it with no luck.
    The orange led is burning continuously, not blinking.
    I removed ac 230v for a while and tried to reset for 30 seconds. Result orange led, not blinking.
    please help

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,624, Level: 11
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 226
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    205
    Points
    1,624
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    2
    hello brendoandbree,
    it looks like there's the problem with the network. I'd suggest you to check the connection and also make sure there're not too many devices connected to the network as this can slow down the speed.

    Also try to delete the monitor and install it again.

    Fingers crossed!

  3. The Following User Says Thank You to Vaga For This Useful Post:

    brendoandbree (10-23-2013)

  4. #3
    New Member
    Points: 71, Level: 1
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Mandurah, Western Australia
    Posts
    3
    Points
    71
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the reply. I have confirmed, there is no problem with the network.
    I havd deleted the monitor, however i am unable to install it again. Like i said above i have also tried to reset the monitor with no success, each time i plug it back in the orange light remains solid for around 10'seconds then it goes off.

  5. #4
    Silver Member
    Points: 1,624, Level: 11
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 226
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    205
    Points
    1,624
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    2
    oh, that's strange then. I'd highly suggest to contact your local Philips service centre and they will be able to fix it for you.

    Contacts for the Philips service centre can be found here: http://www.support.philips.com/suppo...cale_org=my_en .

    Fingers crossed!

    Cheers,
    Vaga

  6. The Following User Says Thank You to Vaga For This Useful Post:

    brendoandbree (10-31-2013)

  7. #5
    New Member
    Points: 71, Level: 1
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Mandurah, Western Australia
    Posts
    3
    Points
    71
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Vaga, your help has been great!

Similar Topics

  1. streaming on line radio to the TV
    By rhuizer in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2013, 01:03 PM
  2. impedance for line out on bdp9700
    By chrisnew in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2013, 05:26 PM
  3. Philips LCD Monitor 248C3L - Monitor Audio does not work
    By SillyChip65 in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2013, 11:50 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-10-2013, 04:19 PM
  5. Power Line for NET TV, does it work?
    By Nettle in forum Smart TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2012, 07:20 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •