Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    maybe UPC is blocking some ports or IPs, which are needed for the NP devices...

    Toengel@Alex

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Matjaz (10-30-2013),Wilma (10-30-2013)

  3. #17
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    4
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thank you, I have informed UPC - because I´m a UPC customer too ...
    Cheers,
    Richard

  4. The Following 2 Users Say Thank You to NAVData For This Useful Post:

    Matjaz (10-30-2013),Philips - Rafal (10-31-2013)

  5. #18
    Bronze Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 22.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Vienna/Austria
    Posts
    14
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Dear NAVData

    many thanks. I also informed UPC (just mentioned that I have a problem with Streamium), and after restart I got all my presets and access to Online services...

    So, everything is working again… very happy…

    I would like to take an opportunity and to thanks to all contributors in this forum.

    Best,

    Matjaz

  6. The Following User Says Thank You to Matjaz For This Useful Post:

    Philips - Rafal (10-31-2013)

  7. #19
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    what did you "restart"?

    Toengel@Alex

  8. #20
    Bronze Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 22.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Vienna/Austria
    Posts
    14
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Alex, sorry for not be enough precise. After I told them (UPC) that I have a problem with Philips Streamium (and no problem with any other go my equipment which reach out to internet) and that Philips identified UPC that there may be a problem, I restarted modem/router and NP3700 and voila! somehow everything connected. Interesting, I did that countless times in last 5 days and nothing… and now, everything was OK… I really do not know what was a problem, but they solved it somehow…

    Best, Matjaz

  9. The Following User Says Thank You to Matjaz For This Useful Post:

    Philips - Rafal (10-31-2013)

  10. #21
    New Member
    Points: 59, Level: 1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    4
    Points
    59
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Just for info ... all ok now! Internet radio is back again ... Thanks again for the hint with UPC Austria!
    Greetings from a happy customer ;-)
    Richard

  11. #22
    Bronze Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 22.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Vienna/Austria
    Posts
    14
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Unfortunately, again " empty list". Somehow internet radio and online services are not very reliable here in Austria . Hope that it will be solves soon .
    Best,
    Matjaz

  12. #23
    Bronze Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 22.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Vienna/Austria
    Posts
    14
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    Dear colleagues, the system is working again - online services and internet radio are ON-LINE and working…
    Kind regards,
    Matjaz

  13. The Following User Says Thank You to Matjaz For This Useful Post:

    Philips - Rafal (11-13-2013)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. monitor list empty!!
    By monikamansell in forum General Forum Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2013, 09:36 PM
  2. WAS6050 - Internet Radio/Cannot connect to Internet Server
    By Fendel in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2013, 04:09 PM
  3. Empty List on my Streamium NP3900
    By Kadri in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 5
    Last Post: 04-09-2013, 08:20 AM
  4. <Empty List> Radio Issue
    By k1200rs in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 32
    Last Post: 03-02-2012, 01:39 PM
  5. NP3900/12 won't play Radio/Online Services at all
    By Rohit in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 9
    Last Post: 01-12-2012, 12:49 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •