Results 1 to 12 of 12
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 479, Level: 5
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    479
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HTS3261/12 streaming problem

    Hello,

    I am facing some problems with my HTS3261/12. I want to stream music (mp3 from windows 7 mediaplayer, or phlips android app) to the HTS. It is not possible to stream more than one number to the HTS. HTS is at the latest available firmware version.
    I also have a Philips TV 37PFL7605H/12 which is connected to the same switch by LAN. The TV does not show the same problem; I am able to stream more than one mp3 t the TV.
    What I want is to use my tablet and stream from a media server to my HTS without having to switch on my TV; so directly from mediaserver to the HTS. And of course more than only one number at a time.
    Is this issue recognized by other users and or phlips members and can it be solved?

    Regards,

    Arjan

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    41
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Hi AvdL,

    Try using SimplyShare or BubbleUPnP app and see if it works.

    Thanks,
    Wilma

  3. #3
    New Member
    Points: 479, Level: 5
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    479
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Wilma,

    Thanks for your reply, but I did use BubbleUpnP. It is a nice app but this did not solve my problem.

    Regards,

    Arjan

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    41
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Arjan,

    Have you tried SimplyShare app?

    Thanks,
    Wilma

  5. #5
    New Member
    Points: 479, Level: 5
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    479
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Wilma,

    I do not have an activation code and with the philips my remote app the problem also occurs.

    Regards Arjan

  6. #6
    Moderator
    Points: 6,710, Level: 24
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 340
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,086
    Points
    6,710
    Level
    24
    Thanks
    22
    Thanked 42 Times in 39 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Arjan,

    We are looking into the issue and will let you know as soon as we get more information.

    Best regards,
    Rafal W.
    Philips Moderation Team

  7. #7
    Moderator
    Points: 6,710, Level: 24
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 340
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,086
    Points
    6,710
    Level
    24
    Thanks
    22
    Thanked 42 Times in 39 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Arjan,

    We are not able to reproduce the issue. Please see attached photos.
    If you tried with the latest firmware and it still doesn't work we suggest you contact your local Service Centre.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	50 
Size:	169.2 KB 
ID:	2225Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	48 
Size:	31.4 KB 
ID:	2226Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	50 
Size:	27.6 KB 
ID:	2227

  8. #8
    Moderator
    Points: 6,710, Level: 24
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 340
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,086
    Points
    6,710
    Level
    24
    Thanks
    22
    Thanked 42 Times in 39 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Arjan,

    Has you issue been resolved? Please kindly let us know.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  9. #9
    New Member
    Points: 479, Level: 5
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    479
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    Unfortunately my problem still occurs. I already have the latest firmware installed. It is not possible to stream more than one mp3 to the hts.

    Regards Arjan

  10. #10
    Moderator
    Points: 6,710, Level: 24
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 340
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,086
    Points
    6,710
    Level
    24
    Thanks
    22
    Thanked 42 Times in 39 Posts
    Rep Power
    10
    Dear AvdL,

    Since we are not able to reproduce the issue, we suggest that you contact your local repair centre.

    Kind regards,
    Rafal W.
    Philips Moderation Team

  11. #11
    Moderator
    Points: 6,710, Level: 24
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 340
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,086
    Points
    6,710
    Level
    24
    Thanks
    22
    Thanked 42 Times in 39 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Users,

    There is no active discussion in the past 14 days in this topic. For that reason, the topic

    has been closed now.

    In case you want to continue the discussion, you can start a new topic or send me a PM to re-open the topic.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  12. #12
    New Member
    Points: 479, Level: 5
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    479
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    At this moment, waiting for a long time for a firmware update, still no improvement. To me it looks like the HTS does not broadcast information about the remaining playing time on the network. Therefore a playlist is always stopped after 1 song. The media player software ( for example Bubble Upnp, W7 mediaplayer, Twonky, Philips my remote app and all the others) gets no notifification that the first song is finished, and therefore it always stops. My home network is under suspicion now (by Philips).
    My Phlips TV (connected via the same switch into the LAN and of model NMR in W7 properties) doesn't show this problem. The elapsed time is being returnend nicely to the player software. The HTS seesm to have a different DLNA protocol (from access co. LTD)
    When it works perfectly for my TV, this network could not be the problem to my opinion. Firewall has been disabled to do further testing.

    Does anyone has similar problems when streaming music towards your Philips home cinema set, and how is it solved?

    Regards,

    Arjan

Similar Topics

  1. PFL9705 Youtube Video Streaming Problem
    By davidd in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2013, 10:26 AM
  2. Audio CD support HTS3261/12
    By Constant in forum Sound: Sound Hub (2.1 system)
    Replies: 8
    Last Post: 09-04-2012, 12:05 PM
  3. Connect PFL7803D/10 and HTS3261
    By Veynom in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2012, 05:44 PM
  4. HTS3261: crashes when approaching DLNA server!?
    By Rogier1975 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 9
    Last Post: 01-21-2012, 08:16 PM
  5. 46PFL9705H Streaming Media Problem
    By dcoronil in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2011, 02:18 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •