Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 160, Level: 2
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Points
    160
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Connection remote control tv and soundbar

    Hi

    I have a Philips 32PFL5507H/12 and a seperate Philips soundbar. They each have a seperate remote control which I have connected together so you only use one. In this case the remote of the soundbar is in use.
    Because I moved to Denmark I have to re-install the tv set. Because the remotes have been connected I cannot use the remote of the tv set and I can not install my tv. How can I get rid of the connection between the two remotes? Are there other ways to reinstall the tv set?



    Regards
    Hildegard

  2. #2
    Moderator
    Points: 15,986, Level: 38
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 464
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,928
    Points
    15,986
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 95 Times in 79 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Hildegard View Post
    Hi

    I have a Philips 32PFL5507H/12 and a seperate Philips soundbar. They each have a seperate remote control which I have connected together so you only use one. In this case the remote of the soundbar is in use.
    Because I moved to Denmark I have to re-install the tv set. Because the remotes have been connected I cannot use the remote of the tv set and I can not install my tv. How can I get rid of the connection between the two remotes? Are there other ways to reinstall the tv set?



    Regards
    Hildegard

    Hi Hildegard,

    How do you mean that the remotes have been connected? The original TV remote control should still work with the TV even if you have been using the Soundbar remote.

    Perhaps the TV remote has merely run out of batteries? Try to reset the TV remote the following way and then replace the batteries:

    1. Place the remote control with the buttons down on a flat surface. Press down firmly but carefully so all buttons are depressed for 4-5 seconds.

    2. Insert the new batteries.

    It is possible to reinstall the TV with the buttons on the side of the TV itself. It is however much easier to do with a working remote.

    Best regards,
    Ina

Similar Topics

  1. Problems with Soundbar/TV connection
    By pong in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2013, 07:49 AM
  2. Soundbar CSS2123B/F7 with cox remote?
    By korrell@su.edu in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2012, 09:40 AM
  3. CSS2123/F7 SoundBar connection issues...
    By stickman83 in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2012, 01:33 PM
  4. ARC connection with Yamaha YSP 4000 soundbar
    By Kbr88 in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2012, 10:19 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2011, 02:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •