Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question 46PFL8605 + HTS9140 - no sound in TV

    When I switch the soundbar off, there is no sound in TV unless I switch it off and on again. Is it something wrong with my set or it is just designed to work that way?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I think this is a "feature" of Easylink... re-check your settings...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have checked it, and have to say that sometimes sound remains on TV, after soundbar is switched off, and sometimes not. Maybe, I have to study this Easylink feature a little more.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •