Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,193, Level: 13
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 257
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    10
    Points
    2,193
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    how to change channel

    With my Fidelio AW5000 the AirStudio+ app shows 'average' wifi connenction due to mulitple connections on same channel. How to change the channel ?

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,554, Level: 29
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 396
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,554
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jane22 View Post
    With my Fidelio AW5000 the AirStudio+ app shows 'average' wifi connenction due to mulitple connections on same channel. How to change the channel ?
    Dear jane22,

    This has to be set through your router.
    You may need to check the manual of your router as the configuration varies from one router to another.



    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  3. #3
    Moderator
    Points: 6,666, Level: 24
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 384
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    603
    Points
    6,666
    Level
    24
    Thanks
    24
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Dear users,

    There is no active discussion in the past 14 days in this topic. For that reason, the topic has been closed now.
    In case you want to continue the discussion, you can start a new topic or send me a PM to re-open the topic.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

Similar Topics

  1. EPG does not change channel - 26PFL4007T
    By coopsollini in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2013, 03:37 PM
  2. cannot change channel names on 32pfl3517h/12
    By joshofet in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2012, 07:50 AM
  3. 32PFL3404 cannot change channel with + OR -
    By miocrl in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-2012, 08:35 AM
  4. 42PFL7007G/77 : Can't change more than one channel at a time
    By letmebe in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2012, 09:40 PM
  5. PiP and Change the Channel (P+/P- Key)
    By bta in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2011, 04:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •