Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 564, Level: 6
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 186
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Points
    564
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wi-Fi Smart Screen

    Hello everyone,

    can someone explain me why WSS is not available in My Remote App on Android devices for 2012 TV models (42pfl6007)?

    Best Regards
    Andrew

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    cause 2012 TV models only support WSS with iOS.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 564, Level: 6
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 186
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Points
    564
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    sorry, but this is obvious. I'am asking more from technical point of view, what is the reason that this feature is not available for Android devices?

    Best Regard
    Andrzej

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    I don't think, this is a technical issue - it's more a "management decision issue"... But only Philips knows...

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 564, Level: 6
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 186
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Points
    564
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I was hope that even though this time it is not a matter of great firmware ....

    Best Regards
    Andrew

Similar Topics

  1. How use Smart Screen
    By cyfron in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2013, 12:01 PM
  2. wi-fi smart screen
    By samuelvega in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2013, 05:37 PM
  3. MyRemote - Wi-Fi Smart Screen not playing
    By TechnoRage in forum TV: Other
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2013, 03:07 PM
  4. Wifi smart screen
    By Carlosolivar in forum Apps: SimplyShare & TV Remote Control Apps
    Replies: 5
    Last Post: 01-07-2013, 04:58 PM
  5. media connect smart TV second screen.
    By Stephenr in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2012, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •