Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 183
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    Does anyone has the problem in 3D that PNM goes enable even if it's disable ? Choose any 3D mode and check if the mouse move fast like in 2D or does it has Input-Lag like when PNM enabled.

    And if you gaming, u will notice a lot of artifacts and judder for example Batman Origins and NFS Rivals.

    I want to know if more people has the problem, 7007K

  2. #62
    New Member
    Points: 910, Level: 7
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    5
    Points
    910
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the philips pfl6007h tv. I updated to the latest firmware and i started having problems with reading my external hard disk drive. Films that i recently copied does not appear on the list even though it does appear to have copied correctly.

    I just want to know if anyone is having the same problem as me?

  3. #63
    Bronze Member
    Points: 1,252, Level: 9
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    türkiye
    Posts
    19
    Points
    1,252
    Level
    9
    Thanks
    26
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    There are problems in this software dlna for mkv files. Give your new software!
    Sorry my English ...

  4. #64
    Silver Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    New Achievement!250 Experience Points31 days registered
    lhave's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    73
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by mesutismail View Post
    There are problems in this software dlna for mkv files. Give your new software!
    Sorry my English ...
    MKV is just a container format. What are the actual video and audio formats used in the file?

  5. #65
    Bronze Member
    Points: 1,252, Level: 9
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    türkiye
    Posts
    19
    Points
    1,252
    Level
    9
    Thanks
    26
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by lhave View Post
    MKV is just a container format. What are the actual video and audio formats used in the file?
    thanks for reply ,
    media server ASUS DSL-N55U !

    Video: MPEG4 Video (H264) 1920x800 23.98fps
    Audio: DTS 48000Hz 6 Audio Channel
    Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo
    Audio: AAC 24000Hz stereo
    Video resollution: 1920 x 800 (Aspect ratio 12:5)
    Time length: 01:49:15


    Format : Matroska
    File size : 12.1 GiB
    Duration : 1h 49mn
    Overall bit rate : 15.9 Mbps
    Encoded date : UTC 2013-12-24 21:59:45
    Writing application : mkvmerge v6.5.0 ('Isn't she lovely') built on Oct 20 2013 12:50:05
    Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1

    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 5 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 1h 49mn
    Nominal bit rate : 14.2 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 800 pixels
    Display aspect ratio : 2.400
    Frame rate : 23.976 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.384
    Last edited by mesutismail; 01-21-2014 at 09:33 PM.

  6. #66
    Bronze Member
    Points: 1,480, Level: 10
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    24
    Points
    1,480
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Dear Philips,

    I'm normally a patience guy, but the tv is starting to irritate me!! And then i'm just talking about the part of watching cable and not all the extra's. Somethings are already mentioned, but here is a summary:

    1. When watching for example RTL4 (Dutch channel, cable company REKAM) the picture sometimes freezes, but the audio is still going. When I switch from channel and go back, it's working again. This is on a daily bases!!!!
    2. Sometimes the channels disappear. Then i suddenly miss channel 2,3,4,5,6,7,8 and i still have 1 and 9, etc. After waiting the channels appear again.
    3. Sometimes the TV suddenly crashes watching cable. (Maybe related to bug number 1).
    4. When pressing the pause button while i'm watching a show and resume again after say 30 minutes, the tv sometimes crashes en reboots.

    Number 1 was introduced since 150.91 I think.
    Number 2,3 were always there.
    Number 4 is better then older firmware releases, but still there.

    These points namely 1 and 2 are basic tv functions which should work!!!

    FYI I have a 42PFL6877H/12 with a HDD WD 500gb attached

    Hope that you still take these problems serious!

  7. The Following User Says Thank You to thepauk For This Useful Post:

    mesutismail (01-22-2014)

  8. #67
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    The question is when will be the new firmware and what will it fix, and what bugs will still be.

  9. #68
    New Member
    Points: 94, Level: 1
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    5
    Points
    94
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by thepauk View Post
    Dear Philips,

    I'm normally a patience guy, but the tv is starting to irritate me!! And then i'm just talking about the part of watching cable and not all the extra's. Somethings are already mentioned, but here is a summary:

    1. When watching for example RTL4 (Dutch channel, cable company REKAM) the picture sometimes freezes, but the audio is still going. When I switch from channel and go back, it's working again. This is on a daily bases!!!!
    2. Sometimes the channels disappear. Then i suddenly miss channel 2,3,4,5,6,7,8 and i still have 1 and 9, etc. After waiting the channels appear again.
    3. Sometimes the TV suddenly crashes watching cable. (Maybe related to bug number 1).
    4. When pressing the pause button while i'm watching a show and resume again after say 30 minutes, the tv sometimes crashes en reboots.

    Number 1 was introduced since 150.91 I think.
    Number 2,3 were always there.
    Number 4 is better then older firmware releases, but still there.

    These points namely 1 and 2 are basic tv functions which should work!!!

    FYI I have a 42PFL6877H/12 with a HDD WD 500gb attached

    Hope that you still take these problems serious!
    I second this... The nr 1 item to fix for me is the channel freeze (sound continues) issue. Happens more then once every evening and is very annoying!

    Can you give an estimate on the new firmware date?

  10. #69
    Bronze Member
    Points: 1,252, Level: 9
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    türkiye
    Posts
    19
    Points
    1,252
    Level
    9
    Thanks
    26
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    philips support is very poor. I was a year to get the TV.
    someone say, "You're also correct these problems." but I do not. PHILIPS you Terrapins
    You're not different, you're incapable. firmware insufficient. pfl6907k gave $ 1,000 to the TV, shame on you. TV crashes constantly. network also look at the movie nightmare
    supposedly double cpu (!). smart tv tv stupid and retarded ... Woe.
    do not lead to solutions.
    we expect the solution from this forum like an idiot .. huh
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    philips destek çok yetersiz . ben tv alalı bir yıl oldu .
    birisi çıkıp "şu problem düzeldi desin" .ama yok. PHILIPS sen kaplumbağadan
    farksızsın ,yetersizsin .firmware çok yetersiz . pfl6907k tv ye 1000$ para verdim ,yazıklar olsun . durmadan tv çöküyor . ağ da film bakmak kabus ,
    güya çift cpu (!) .smart tv aptal ve geri zekalı tv ... yazıklar olsun .
    çözüm üretemiyorsunuz.
    bizde bu forumdan salak gibi çözüm bekliyoruz .. huh

  11. #70
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    You're right, there's just nothing to expect from Philips.
    I've also been waiting for a decent firmware for 1.5 year...

  12. #71
    New Member
    Points: 94, Level: 1
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    5
    Points
    94
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Manuj View Post
    You're right, there's just nothing to expect from Philips.
    I've also been waiting for a decent firmware for 1.5 year...
    True... but the moment i give up hope i want t buy a new (non-Philips) TV... Not there (yet).

    So come on Philips, get your act together and solve the issues!

  13. #72
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    Can someone please write here when u read the Test section and tell me if it happens to you too, please.

    I USED to check firmwares 150.83 currently, 150.85, 150.87, 150.89. It happened with them all. It seem it fixed with 150.92 but there is the problem of Input-Lag.

    There is still bug no matter what version as far as I can see.

    3D , in some cases when you go from 2D to 3D no matter what mode, if its Top and Buttom, SBS, and 2D-3D convert, there is 200% crosstalk. after changing couple of time recycling between 2D to any 3D mode, for me specifically I used Top and Buttom, fixed the problem and the crosstalk was 10% or so.

    It's terribly visible in games and in movies.

    I'm 100% sure it's the TV cause only changing the 3D modes fix it, it's not depend on the game or the movie, it is just random and I need to change 4 times until I can be sure it's gone.

    And to make sure it's not the computer/program/game I took a screenshot and it's not visible in the screenshot, meaning only the TV showed it to me.

    EDIT : Replication route. I know how to exacly fix the problem.

    Every time I enter a game at the moment using Tridef3D program to make the game to 3D, and I choose from 2D to Top and buttom or SBS it doesn't matter, I have the crosstalk as soon as I move my character.

    EDIT : Starting from TV Off to TV on, going inside the game . from 2D changing to Top-Buttom - Works fine. going back to 2D and Top-Buttom - Works fine, going 3rd time the crosstalk is BACK !

    WHY ! ALL I did is changing 3D modes, and the only way to fix the crosstalk is if I might lucky and turn the TV off and on, or doing the section 1 FIX.

    To fix the crosstalk - I need to change to different 3D mode, for example if I choose Top-Buttom in Tridef3D, I use the mode the first time and I have the crosstalk, then on the TV I choose SBS, then 2D and then back to Top-Buttom, the crosstalk will then disappear almost completely which doesn't bother at all.


    EDIT 3 : TESTED 150.92 again, it seem that there is no crosstalk like before even after more than a changing series of 8 times.

    But there is the problem with the INPUT-LAG, that when going to any 3D mode disables the Game/Computer mode, u can see when you play a game, and you can see when you go to the Game/Computer - Game and when you move it to OFF there is a little fast black screen flash like going from Game to Computer but when it should have longer black flash from Game-Computer to OFF, which it doesn't do, because when using 3D it's like activating PNM or just disabling Game mode all together.
    Last edited by x7007; 01-25-2014 at 04:36 PM.

  14. #73
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    Ina only answer on the 2013 TV thread !

    We are really out of options now, we don't have warranty or any support anymore. Everything we write here is not even seen by the programmers.

  15. #74
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    I tested 150.92 again.

    And it seem that you FIXED the problem with the Crosstalk but the other problem it's impossible to play because of the INPUT-LAG.

    ARRRRRRRRRRRRGGG I Am so MAD like pissed off from that.


    U FIX one thing and you ruin other thing and both are UNUSABLE to game with and movies.

    So now I need to check 150.91 but I will lose the Game mode Quality fix which is very important.

    I can't stand that anymore.

  16. #75
    Banned
    Points: 1,249, Level: 9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Israel
    Posts
    143
    Points
    1,249
    Level
    9
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0
    I tested 150.92 again.

    And it seem that you FIXED the problem with the Crosstalk but the other problem it's impossible to play because of the INPUT-LAG.

    So now I need to check 150.91 but I will lose the Game mode Quality fix which is very important.

    I can't stand that anymore.
    Where can I get 150.91 ? there is none on philips.freeforums.org last one is 150.89

    TEMPORARY FIX for INPUT - LAG in 3D 150.92 : Be at Game/Computer - Game preferred for gaming . and choose 3D, then go back to Game/Computer - Change to OFF and then back to Game. u will retain the Game mode with the lowest Input-Lag.
    Last edited by x7007; 01-25-2014 at 05:02 PM.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW 150.91 - for 6/7/8/9000 Series - 2012
    By Philips - Ina in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 77
    Last Post: 12-16-2013, 11:26 AM
  2. Experience thread - FW v150.88 - for 6/7/8/9xx7 Series - 2012
    By Philips - Ina in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 48
    Last Post: 10-18-2013, 11:31 AM
  3. Experience thread - FW v150.87 - for 6/7/8/9xx7 Series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 92
    Last Post: 07-23-2013, 12:23 PM
  4. Experience thread - FW v150.85 - for 6/7/8/9xx7 Series - 2012
    By Toengel in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 111
    Last Post: 05-06-2013, 03:26 PM
  5. Experience Thread - FW 150.82 - for 6/7/8/9000 Series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 180
    Last Post: 02-05-2013, 07:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •