Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    MCi300 does not start anymore.

    Hello,

    My MCi300 does not start anymore.
    The red light from stanby button blinks continiously (1 per second).
    What's wrong.
    even after long disconnection from the powernetwork nothing change.
    Please help.
    Thanks.

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    hi

    this sounds like the main board capacitors need replacing will require service

    I had the same issue on my wac7500 device

    JH

  3. #3
    Moderator
    Points: 5,017, Level: 20
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive5000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,355
    Points
    5,017
    Level
    20
    Thanks
    3
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. MCI300/5 stuck in start up
    By medmonds69 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 5
    Last Post: 11-11-2013, 09:06 AM
  2. [MCI300] Internet radio doesn't work anymore
    By mmarica in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 34
    Last Post: 11-11-2013, 09:05 AM
  3. tv won't start up anymore
    By edwinjonker in forum TV Forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2013, 01:19 PM
  4. HMP5000/12 does not want to start anymore
    By almodovaris in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2012, 06:43 PM
  5. HTS9140 - doesn't start anymore since upgrade (sept 2011)
    By yoda68 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 12
    Last Post: 10-21-2011, 10:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •