Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 54, Level: 1
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Belgium
    Posts
    1
    Points
    54
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    AirStudio+ Renaming connectivity menu items/Remove menu items

    Hello,

    Is it possible to rename the connectivity menu items ?

    Eg.
    Digital-in Optical -> Set-Top-Box
    MP3-Link -> AirPlay
    Etc...

    Is it possible to remove unused (by me) Internet radio provider (eg Deezer or Spotify) ?

    Thanks a lot for your answers.

    Willine55

  2. #2
    Moderator
    Points: 6,666, Level: 24
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 384
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    603
    Points
    6,666
    Level
    24
    Thanks
    24
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Willine55,

    Thank you for the post on the Forum.

    Unfortunately, it is not possible to rename/remove those items.


    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  3. #3
    Moderator
    Points: 4,937, Level: 20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,327
    Points
    4,937
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. 32pfl3606h/12 menu comes on by itself
    By hakkicat in forum TV: Software 2013 models and older
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2013, 04:32 PM
  2. DVD menu is not working
    By TheMarcello007 in forum TV Forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2012, 06:34 AM
  3. Napster only displays 10 items as result
    By waeller in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2011, 02:06 PM
  4. Gogear shows question marks instead of menu items
    By ursulavasey in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2011, 10:30 AM
  5. Remove a device from the home menu
    By bta in forum TV Forum
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2011, 09:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •