Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 15, Level: 1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Points
    15
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy First time set up of GoGear Vibe

    Model SA3VBEO8K/37 8GB MP3
    Bought it for my brother for Christmas. Trying to sync it for first time set up to light him up Christmas morning. Good thing I started early I guess! Songbird has crashed, literally 8 times in a row! I'm trying to sync a total of 346 songs. Been working on for an hour and a half! Can't take it anymore! Just keeps crashing! Not responding! Really?! How am I supposed to set this thing up? If I'd known the software was this bad, I would've bought something else. Please help. Thank you.

  2. #2
    Moderator
    Points: 6,666, Level: 24
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 384
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    603
    Points
    6,666
    Level
    24
    Thanks
    24
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Dear PJiddy,

    Thank you for the post. I am really sorry to hear about the issue with your GoGear.

    Please, can you follow the instructions from the video: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...w_partial.html , this will help to reset & repair the device.

    Let me know if it helps.

    Thank you.

    Kind regards,
    Sarka

  3. #3
    Moderator
    Points: 4,992, Level: 20
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,992
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina
    Last edited by Philips - Katerina; 08-12-2015 at 07:26 PM.

Similar Topics

  1. Philips GoGEAR Vibe 8GB
    By PalomaVigo in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2015, 12:44 PM
  2. The gogear vibe sa1vbe04km/37 says its mp4.... but
    By S3v3n in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2015, 09:28 AM
  3. My GoGear Vibe totally froze
    By IwishUwereDead in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2015, 09:17 AM
  4. philips gogear vibe sa2vbe04k/02
    By Loreenator2000 in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2015, 09:16 AM
  5. Copying Audio files to my GoGear Vibe
    By pfrance04 in forum Sound: GoGear SA1-series (2009)
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2012, 05:59 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •