Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,856, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    peu306cabrio's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    19
    Points
    2,856
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Net TV start-up problems....

    Hi,
    I have noticed, when I turn on my TV and immediately want to access Net TV, it sometimes goes wrong.
    Sometimes I see the black screen with running balls in the bottom, but the normal Net TV homepage is not coming.
    Sometimes I get the message “Philips server not found, try again later”.

    Does anyone have the same experience?

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Peu: I found out that when I turn on my TV and wait for two minutes and then switch to nettv, then it is working immediately. So that is how I do it now and my connectivity problems are gone. Maybe try that?

  3. #3
    Silver Member
    Points: 3,326, Level: 16
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    DellUser's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    104
    Points
    3,326
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by peu306cabrio View Post
    Hi,
    I have noticed, when I turn on my TV and immediately want to access Net TV, it sometimes goes wrong.
    Sometimes I see the black screen with running balls in the bottom, but the normal Net TV homepage is not coming.
    Sometimes I get the message “Philips server not found, try again later”.

    Does anyone have the same experience?
    Hi cabrio lover,
    I sometimes also have a black screen with this “nightrider icon” in the bottom of the screen. When I see it, and it takes too long, than I unplug the network cable from my TV, just for one second, after I plug it back in, then it works. This happens just in rare cases.

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,881, Level: 12
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 269
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    26
    Points
    1,881
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I do not see these issues, but sometimes my TV mentions that my Club Philips registration is not complete. But I am sure I completed the Club Philips registration.
    This makes that I stop using Nettv!

    Samson.
    Last edited by Samsonite; 08-04-2010 at 11:34 AM.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 2,856, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    peu306cabrio's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    19
    Points
    2,856
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by JuAn View Post
    Hi Peu: I found out that when I turn on my TV and wait for two minutes and then switch to nettv, then it is working immediately. So that is how I do it now and my connectivity problems are gone. Maybe try that?
    Juan: indeed that does the trick for me!!!! Just wait until the TV has startet up properly and THEN start NetTV (not push NetTV too quick). Good tip!

    Anyone else with the same experience???

  6. #6
    Moderator
    Points: 79,259, Level: 87
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 891
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    815
    Points
    79,259
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    Club Philips registration.

    Quote Originally Posted by Samsonite View Post
    Hi,

    I do not see these issues, but sometimes my TV mentions that my Club Philips registration is not complete. But I am sure I completed the Club Philips registration.
    This makes that I stop using Nettv!

    Samson.
    Dear all,

    - Club Philips registration can be done directly on the TV and on the Philips website.

    - During registration on the TV, you fill in your e-mail address. An e-mail will then be send to the given mail address. This mail contains a link to the registration website, where you are asked to fill in extra info like a home address etc.
    The TV will notify that a Club Philips registration mail was send, and will remind you to respond to the mail, every time you access Net TV, until you respond.

    - After you performed the registration, the TV will remember your registered status. If, in rare cases, the registration request may pop-up anyhow, then just choose to do it "later".
    You can check on the Philips website to see if your TV is registered. If it is, you can ignore the Net TV registration request by clicking "do not register". You can also follow the registration procedure on the TV again: it does not harm to register double.

    - Until today, the unregistered users have the same Net TV functionality as registered users. Registered users that allow Philips to sent e-mails, will receive product related information, including news on the Net TV functionality.

    Tip: Wait until the TV has started up properly (± 1 - 2 min) and THEN push the Net TV button. This might prevent registration issues from popping up.

    Note: When you press "Clear Net TV Memory" in the Net TV options menu, it will erase all Net TV settings stored in the TV, also registration info. When you access Net TV again after this, it is normal that the TV will request you to register again. After a “Clear Net TV Memory” your status has become the same as a new, first time user.
    Last edited by Philips; 08-10-2010 at 08:05 AM.
    Forum Mod

  7. #7
    New Member
    Points: 1,729, Level: 11
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Points
    1,729
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes I recognize this behaviour.

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jos.leijen@atosorigin.com View Post
    Yes I recognize this behaviour.
    Jos, exactly what do u recognise? And did the given solution(s) help?

  9. #9
    New Member
    Points: 1,805, Level: 11
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Points
    1,805
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thnx mod to clear that up - i was wondering what this was when installing my tv today.

  10. #10
    New Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    zagreb croatia
    Posts
    1
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, i also have problem with Net TV. the TV is successfully conected to the home network, but when i try to connect to Net TV i get the message - Network is connecting... please help

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 390, Level: 4
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    23
    Points
    390
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I also have this same type of problem. Net TV is connecting, but it takes forever. Do you think the problem is due to Internet connection? But I have a 5Mbps connection.. Anyone?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •