Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,642, Level: 11
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Norway
    Posts
    37
    Points
    1,642
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    46pfl9705h - TV speakers won't activate after using external speakers

    Sometimes when I switch from external speakers to the (internal) TV-speakers the sound will not appear.

    This is what happens. My TV is connected to a surround receiver. I watch TV with the receiver active for a while. Then I switch off the receiver. The TV screen shows the usual "TV-speakers are active" label. But no sound appears. It does not help to rise the volume or switch the TV off and on with the remote. The only way I have been able to get the sound back is to power the TV off and on with the power switch.

    This does not happen often. I can't remember I have experienced this with older firmwares. I use firmware 0.140.32.0, it was installed yesterday. Anyone else experiencing the same problem?

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,912, Level: 12
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 238
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    77
    Points
    1,912
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    You can do varios settings in the TV for the TV speakers.
    There is "EasyLink" & "EasyLink with automatic start-up".
    Did you check them both?

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,642, Level: 11
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Norway
    Posts
    37
    Points
    1,642
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Corneel View Post
    You can do varios settings in the TV for the TV speakers.
    There is "EasyLink" & "EasyLink with automatic start-up".
    Did you check them both?
    My EasyLink->TV-speakers setting is set to EasyLink.

    But that should not make the sound fail to appear when I switch from external speakers to internal speakers. This does not happen consistently. In fact it has only happen to me once, but I have only had the new firmware installed for one day.

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Exactly the same with 46PFL8605 and HTS9140.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,642, Level: 11
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Norway
    Posts
    37
    Points
    1,642
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Lech1 View Post
    Exactly the same with 46PFL8605 and HTS9140.
    This problem occured several times when I used FW v0.140.32.0, but I haven't had this problem after installing FW v0.140.34.0. I don't know if they have solved this issue without mention it in the software history, or if the problem only occure less frequent in the latest FW.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •