Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,775, Level: 11
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Points
    1,775
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    How to make an hard reset???

    Hello,
    I've a 40pfl8605, how can i make an hard reset? In the menu there is an option about the reset but it doesn't seem to work as an hard reset
    Last edited by Cabbina; 05-03-2011 at 06:27 AM.

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Remove the power wire. Then put it in again.

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 52,416, Level: 70
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    52,416
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    I think he wants to know, if there is a possibility to maka a factory defaults hard reset... like the first time the TV is switched on after the production of the TV...

    Toengel@Alex

  4. #4
    Silver Member
    Points: 3,306, Level: 16
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Points
    3,306
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    “Reset to factory defaults” is an option you can select in the menu and you can do a “Clear Net TV memory”.
    Together it will put your TV back into “virgin mode”.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •