Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 39, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Points
    39
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    oplossing upc horizon box

    komt ie ook voor de 2010 modelen ???

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 68,675, Level: 81
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 1,075
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,675
    Points
    68,675
    Level
    81
    Thanks
    198
    Thanked 275 Times in 246 Posts
    Rep Power
    12
    Hi,

    can you please rewrite your post in English?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 39, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Points
    39
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    how dos it get the update for 2010 moddels for the problems off upc horizon box


    there is already update for the 2011 and higher bud not the 2010 models like 46 plf8605/12h

  4. #4
    Silver Member
    Points: 3,798, Level: 17
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    58
    Points
    3,798
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    7
    also here problems with picture interruptions.
    I had already several times contact with UPC but problem seems to be with the Philips television.

    do you have info when software solution is available?

  5. #5
    Moderator
    Points: 35,121, Level: 57
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 329
    Overall activity: 99.3%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,449
    Points
    35,121
    Level
    57
    Thanks
    23
    Thanked 91 Times in 80 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    according to UPC they suggest to use scart as per HDMI they have issues with compatibility.

    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]
    FAQ's, Tipps und Tricks etc

  6. #6
    New Member
    Points: 39, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Points
    39
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    but scart dos not send hd out so thats my problem then and for the 2011 models phillips have update the problems for tv but not the 2010 models 46plf8506 h/12 thats the 3d ready tv of 2010 models

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •