Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 160, Level: 2
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Points
    160
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    trroubles with tvprograms listing trough network

    Hi,

    allmost every month I have trouble with the tvprogram listing when it has to get the information by internet. I already installed several times the latest update, but no matter, after a few weeks the same stuff restarts all over again. I get a black screen with nothing on it. It supposed to be that colorfull blue-pink screen with the list of tvprograms.
    Smart-TV works well, so I can say that there's nothing wrong with my lan/internet connexion.
    Philips 32PFL4007H/12

    regards

    Thibill

  2. #2
    Moderator
    Points: 16,215, Level: 38
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 235
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,942
    Points
    16,215
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 98 Times in 82 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by thibill View Post
    Hi,

    allmost every month I have trouble with the tvprogram listing when it has to get the information by internet. I already installed several times the latest update, but no matter, after a few weeks the same stuff restarts all over again. I get a black screen with nothing on it. It supposed to be that colorfull blue-pink screen with the list of tvprograms.
    Smart-TV works well, so I can say that there's nothing wrong with my lan/internet connexion.
    Philips 32PFL4007H/12

    regards

    Thibill

    Hi Thibill,

    Are you still experiencing this issue?

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 160, Level: 2
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Points
    160
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Ina View Post
    Hi Thibill,

    Are you still experiencing this issue?

    Best regards,
    Ina
    Hi Ina,
    thanks for your reply.
    I still have that issue. In the mean while I have found out some troubles that can be at the origin of it:
    1) when I record some stuff and I delete some, more than 3 deletions at the same time, everything goes wrong afterwoods.
    2) if I navigate a bit too fast (when I don't wait till the white waitingbullets are gone), the tv-programlist blocks and the only way to get out is to shut-off the tv. But this doesn't garantee that I'll get back the tv-programlist.
    I have to say that whe have a adsl1 connexion, it's not the fastest one, I know. I suppose that the tv connects himself too often to the internet and when the connexion doesn't go as it has to, the tv makes errors and that's why I have all these troubles. Watching tv became a full of stress business.

    regards,

    Thibill

  4. #4
    Moderator
    Points: 16,215, Level: 38
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 235
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,942
    Points
    16,215
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 98 Times in 82 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by thibill View Post
    Hi Ina,
    thanks for your reply.
    I still have that issue. In the mean while I have found out some troubles that can be at the origin of it:
    1) when I record some stuff and I delete some, more than 3 deletions at the same time, everything goes wrong afterwoods.
    2) if I navigate a bit too fast (when I don't wait till the white waitingbullets are gone), the tv-programlist blocks and the only way to get out is to shut-off the tv. But this doesn't garantee that I'll get back the tv-programlist.
    I have to say that whe have a adsl1 connexion, it's not the fastest one, I know. I suppose that the tv connects himself too often to the internet and when the connexion doesn't go as it has to, the tv makes errors and that's why I have all these troubles. Watching tv became a full of stress business.

    regards,

    Thibill

    Hi Thibill.

    Could you let me know what the current software version installed on your TV is, please?

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

  5. #5
    New Member
    Points: 160, Level: 2
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Points
    160
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Ina View Post
    Hi Thibill.

    Could you let me know what the current software version installed on your TV is, please?

    Best regards,
    Ina
    Hi Ina,
    thank you very much for all those reply

    software version:
    Q554E-0.100.0.0-build 76a
    release for TV550R4

    best regards,

    Thibill

  6. #6
    Moderator
    Points: 16,215, Level: 38
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 235
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,942
    Points
    16,215
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 98 Times in 82 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by thibill View Post
    Hi Ina,
    thank you very much for all those reply

    software version:
    Q554E-0.100.0.0-build 76a
    release for TV550R4

    best regards,

    Thibill

    Thank you Thibill,

    Would you mind reporting this in the software thread for me please? That would be most helpful.

    http://philips.to/1g4CmGR

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. HDMI ports not working after update 332_0 trough network
    By willemhartman in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2013, 11:22 AM
  2. No audio when connect Laptop Trough HDMI to LCD
    By greenfly in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2012, 01:48 PM
  3. DTS-HD and TRUE-HD suport trough external sources
    By saru360 in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2012, 09:36 PM
  4. HDMI pass trough of Dolby True HD/ DD 5.1 audio
    By Paladium in forum TV: Connectivity
    Replies: 20
    Last Post: 09-07-2011, 01:35 PM
  5. Listing of the Blu-ray model numbers that are supported in this forum
    By Philips in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-2011, 08:28 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •