Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4

    Cannot control BDP9700 with MyRemote app

    Hi,
    while it is possible to control my Philips 40Pfl9705 with MyRemote, I cannot do that with the BDP9700. Reinstalling the app on my IPad did not change anything. MyRemote works okay on my Android phone. What can I try? It used to work, but I cannot tell when it stops to do so.
    Any help would be appreciated.
    - Gerhard

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,975
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    "doesn't work" is not an error description. ;-)

    So your App does not find your BDP? Are BDP and SmartPhone in the same subnet in your local network?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4
    Come on!
    Maybe you're right, but in fact not what I'd like to read...
    Both devices are in the same subnet and perfectly detected by the Android version of the app. That's why I'm running out of ideas. I only see the TV set in the app after rescanning the network
    Gerhard

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,975
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    you can try to install the latest firmware again...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4
    Hmmm,
    you refer to the BDP firmware? Right?
    If yes, I don't see the point, as the device is detected an controllable via the Android app, so I would rather expect the issue in the IOS version of MyRemote.
    Anyway - how could I do the step you suggested?
    TIA,
    Gerhard

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,975
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    ahh - sorry - I didn't read properly. It's working on Android, but not on iPad...

    Which iOS version is installed on your iPad?

    (when it's working with Android there is no need to install FW again)

    Toengel@Alex

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,335, Level: 13
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    83
    Points
    2,335
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    [...]Which iOS version is installed on your iPad?[...]
    It's iOS 6.1.3...
    - Gerhard

Similar Topics

  1. MyRemote 2.46 : Very small remote control
    By ravrav in forum Apps: SimplyShare & TV Remote Control Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-25-2013, 10:17 AM
  2. 'frozen' BDP9700
    By kuro in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2013, 07:12 PM
  3. BDP9700: 21:9/2.35:1 setting not available
    By Levinas in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 0
    Last Post: 03-23-2013, 09:10 PM
  4. Replies: 27
    Last Post: 10-16-2012, 12:09 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2011, 02:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •