Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 643, Level: 6
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    14
    Points
    643
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kylie View Post
    @ good88690,

    what TV do you use? I see from MagicMouse & andrea_sacd, they are using a Panasonic TV...
    I'm using Samsung 46D7000

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 643, Level: 6
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    14
    Points
    643
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kylie View Post
    @ Andrea_SACD, MagicMouse, good88690

    so the scenario is:

    v3.92, 2D mode --> Stutter
    v3.92, 3D mode --> Stutter

    v4.19/v4.21, 2D mode --> No Stutter
    v4.19/v4.21, 3D mode --> Stutter?

    right?

    so the scenario is:

    v3.92, 2D mode --> Stutter
    v3.92, 3D mode --> Stutter

    v4.19/v4.21, 2D mode --> No Stutter <--- no problem
    v4.19/v4.21, 3D mode --> Stutter? <--- yes, still stutter, pls fix it asap, i'm waiting almost one year

  3. #18
    New Member
    Points: 324, Level: 3
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    5
    Points
    324
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    sacd multchannel playback stops via HDMI when TV not displaying BDP9700 hdmi output

    After last FW update, I can play SACD multichannel via HDMI to receiver and not watch TV or select other source on TV (before last FW update this was not possible). However after some time (less then 0,5 hour) SACD playing always stops. Probably has to do with losing connection between TV and bdp9700 via HDMI after some time. This influences SACD multichannel playback via HDMI.

    Setup:
    philips bdp 9700
    philips 46pfl8008
    marantz SR5003
    BDP9700 video connected directly to TV via hdmi and audio via hdmi to Marantz.

    When bdp9700 video output is displayed on TV, problem does not occur.

    Required solution: Not displaying bdp9700 video output via HDMI on TV should not lead to interrupted multichannel SACD playback via HDMI.

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,251, Level: 9
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    34
    Points
    1,251
    Level
    9
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    @kylie
    sorry for the delay:
    yes, is as you said

  5. #20
    New Member
    Points: 682, Level: 6
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    8
    Points
    682
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    after upgrading my BDP9700/12 to 4.19, MKV's mostly do not display subtitles anymore. even after resetting the system to factory settings.
    when viewing the same files via PC or tablet, (using dlna) the subs are visible.
    A bug, or am i doing something wrong ?

    cheers

  6. #21
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    my bd9700 doesn't functionning correctly. It stops after an hour and impossible to change track.
    Y have done the new update. I stoppe the bd, after one time, it works normaly...
    I think it is a mecanical problem but the warrenty has passed. Can I clean the lens? How?

  7. #22
    Moderator
    Points: 8,142, Level: 26
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,335
    Points
    8,142
    Level
    26
    Thanks
    27
    Thanked 49 Times in 46 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Users,

    Following some tests, we have observed some random frame drops and inconsistency in timing and in the scenes.

    Can you please confirm that you observe the same issue on your machines?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  8. #23
    Diamond Member
    Points: 54,363, Level: 72
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,187
    Overall activity: 96.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,145
    Points
    54,363
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 198 Times in 177 Posts
    Rep Power
    11
    Hi Rafal,

    you mean on 3D-Blu-rays, right? Or which are the environmental conditions you made the tests?

    Toengel@Alex

  9. #24
    Moderator
    Points: 8,142, Level: 26
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,335
    Points
    8,142
    Level
    26
    Thanks
    27
    Thanked 49 Times in 46 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Toengel,

    Yes, the Hobbit 3D disc (EAN: 5051890140562).

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 643, Level: 6
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    14
    Points
    643
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Rafal View Post
    Dear Users,

    Following some tests, we have observed some random frame drops and inconsistency in timing and in the scenes.

    Can you please confirm that you observe the same issue on your machines?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

    we observer a long time that's why we call still stutting problem when watching 3d blu ray disc.

    can fix it? many thx

  11. The Following User Says Thank You to good88690 For This Useful Post:

    andrea_sacd (03-19-2014)

  12. #26
    New Member
    Points: 41, Level: 1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4
    Points
    41
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Rafal View Post
    Dear Users,

    Following some tests, we have observed some random frame drops and inconsistency in timing and in the scenes.

    Can you please confirm that you observe the same issue on your machines?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team



    Hi Rafal

    Yes I can confirm this for 3D Blu-ray discs. Very annoying.
    Can this be fixed please? It's a shame we can not watch 3D Blu-rays at the moment

    Also in a previous firmware upgrade (3.85.10) I noticed in the changelog : ''Improves picture quality (artifacts) during BD playback''
    But yesterday I noticed artifacts while watching a regular 2D Blu-ray disc. It was only once, and when I rewind to the same point it did not happen. So it was no error on the disc.
    I guess this was not fixed in firmware 3.85.10? Is this also under investigation?

    The problem where KingdaKa is talking about (no subtitles with MKV) is something I can NOT confirm on firmware 4.19. This is working like it should here, I just have to push the SUBTITLE button on the remote.
    Last edited by daffie; 04-22-2014 at 03:02 PM.

  13. #27
    Moderator
    Points: 8,142, Level: 26
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,335
    Points
    8,142
    Level
    26
    Thanks
    27
    Thanked 49 Times in 46 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Consumers,

    We have taken note of all your comments and issues and our Development Team will implement a solution in the future firmware release.

    I will update this thread once more information is available.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  14. #28
    New Member
    Points: 41, Level: 1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4
    Points
    41
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Rafal View Post
    Dear Consumers,

    We have taken note of all your comments and issues and our Development Team will implement a solution in the future firmware release.

    I will update this thread once more information is available.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Hi Rafal

    Thanks for your update.
    One question : is your team also aware of some occasions where the player just hangs during Bluray 2D playback? Only solution is to keep the power button on the player pushed for 10 seconds.

    This happens for instance with Star Trek Enterprise Season 3 on Blu-Ray.
    See here for more info on the disc : http://www.blu-ray.com/movies/Star-T.../85863/#Review

    When inserting disc 3 and trying to watch :
    Deleted Scenes (HD): Several scenes from "Similitude" (2:30) and one scene from "Chosen Realm" (1:08).

    These deleted scenes from Similitude are being played but during the second deleted scene the player suddenly hangs. It does not happen all the time, but when it does it is on the same point.
    Also during the deleted scene for the episode "chosen realm" this happens.
    Is it because the player has to convert to 60hz for these deleted scenes?

    I would like to see this fixed, cause it is very annoying.
    If you need more info let me know please.

  15. #29
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Finland
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Netflix trouble

    I bought around two years ago an expensive "Smart TV" 58PFL9956 TV in hope to have Netflix in it some day - Philips didn't want to implement Netflix to that years modes. So I bought a BDP9700 with Netflix app in it. 95% of the times the app is unable to connect to Netflix. All the other devices, laptops etc. work fine with Netflix AND all the other video apps in the BDP9700 work fine.

    How come it is so difficult to make this important app to work. It was the second main reason to buy 9700 among great BluRay image.

    Yes - I've opened almost all security functions in my D-Link DSR-1000N firewall so that's no issue as I know this firewall inside out. I've even connected BDP9700 straight to my VDSL-modem which is in bridge mode ie. invisible. No help.

    Any thoughts or comments? Has any other user had this problem at 9000 series ?

    EDIT: Did some tests. If I deactivate BDP9700 Netflix ESN in Netflix portal and try to register device manually I get info that the ESN code is not valid!!!??? I cheked ESN twice - same behaviour. If I register device by its Netflix app it works and opens Netflix...once. If I then switch device to standby and back on I get "Can't connect to Netflix". Is this a Netfix service problem - have they lost the database of some ESN:s? Aaaaarrrgghhh

    EDIT2: One thing I'm wondering. When I start Netflix app the background of starting app is sometimes the device homescreen graphics and sometimes just black at 50% variation....why?
    Last edited by hardsoft; 05-07-2014 at 10:07 PM.

  16. #30
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Finland
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    0
    ^ Borrowed Apple TV from work. It connected to Netflix 100 % reliable every time I used it during one weekend. At the same time BDP9700 Netflix app couldn't connect in 95% of the testing cases. Both were connected via CAT to my firewall/router. Any conclusions?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Topics

  1. 'frozen' BDP9700
    By kuro in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2013, 08:12 PM
  2. impedance for line out on bdp9700
    By chrisnew in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2013, 06:26 PM
  3. BDP9700 user disappointed
    By larswik in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2013, 08:41 AM
  4. FLAC files on BDP9700
    By Manuel in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 6
    Last Post: 02-19-2013, 01:29 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •