Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Installatie code

    Ik heb een philios 22PFL2908H/12 toestel en moet het opnieuw installeren.

    Echter heb ik de code niet meer.

    Wie kan mij helpen??

  2. #2
    Moderator
    Points: 32,243, Level: 55
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 807
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,351
    Points
    32,243
    Level
    55
    Thanks
    20
    Thanked 83 Times in 73 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    we do speak english in this Forum.
    Please rephrase your Request to English so we are able to help you.

    Regards
    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]
    FAQ's, Tipps und Tricks etc

  3. #3
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Thomas,

    My question is, who can tell me the code needed by the first installation of my television.

    The model is a 22PFL2908H/12. I think it is a four figure code.

  4. #4
    Moderator
    Points: 32,243, Level: 55
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 807
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,351
    Points
    32,243
    Level
    55
    Thanks
    20
    Thanked 83 Times in 73 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    i dont know anything about a code needed to install the TV.
    At which point you needed this code?

    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]
    FAQ's, Tipps und Tricks etc

Similar Topics

  1. AW2000 werkt niet meer na installatie Airstudio+
    By PieterGeenMuziek in forum Apps: Audio Apps
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2015, 09:07 AM
  2. TV code
    By IoGi in forum TV Forum
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2014, 05:43 PM
  3. code 32pfl9632D/10
    By bilou in forum TV: Software 2013 models and older
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2013, 02:40 PM
  4. Getting Source Code Of TV
    By lazek in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2013, 07:45 AM
  5. need the activation code
    By infectedb in forum Apps: SimplyShare
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2013, 07:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •