Results 1 to 6 of 6

Topic: password

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 26, Level: 1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Points
    26
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    password

    Salve, ho il televisore con questo codice 32PFL4258M/08 collegato alla rete wifi, non riesco ad accedere con un pc portatile wifi per vedere foto, video, ecc. . Per accedere alla rete della tv, tramite wifi, mi chiede la password di rete. Cosa devo inserire? Grazie

  2. #2
    Moderator
    Points: 18,378, Level: 41
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 572
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,124
    Points
    18,378
    Level
    41
    Thanks
    40
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Vincenzo_Ci View Post
    Salve, ho il televisore con questo codice 32PFL4258M/08 collegato alla rete wifi, non riesco ad accedere con un pc portatile wifi per vedere foto, video, ecc. . Per accedere alla rete della tv, tramite wifi, mi chiede la password di rete. Cosa devo inserire? Grazie

    Hi Vincenzo_Ci,

    Please be aware that this is an English forum. To receive help faster, please repost in English.

    Alternatively you can contact local customer service team for assistance:

    http://www.support.philips.com/suppo..._selector.jsp?
    Select your country and preferred language, then Contact.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

  3. #3
    Points: 37, Level: 1
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Points
    37
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a TV 32PFL4258M/08. When I enable Wifi Miracast, I find a wifi network.
    But I do not know the password. Does not appear in the manual

  4. #4
    Moderator
    Points: 18,378, Level: 41
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 572
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,124
    Points
    18,378
    Level
    41
    Thanks
    40
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Nicolacamboni View Post
    I have a TV 32PFL4258M/08. When I enable Wifi Miracast, I find a wifi network.
    But I do not know the password. Does not appear in the manual

    Hi Nicolacamboni.

    The Wifi network you find is not a regular network that you will be able to connect to, but part of the Miracast functionality.

    To use Miracast you will need another Miracast certified device to connect to the TV.

    Please let me know what you are trying to do and I can try help you find the best way to achieve this.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

  5. #5
    Points: 37, Level: 1
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Points
    37
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Ina View Post
    Hi Nicolacamboni.

    The Wifi network you find is not a regular network that you will be able to connect to, but part of the Miracast functionality.

    To use Miracast you will need another Miracast certified device to connect to the TV.

    Please let me know what you are trying to do and I can try help you find the best way to achieve this.

    Best regards,
    Ina
    I would like to transmit from PC to Tv via wifi, without using hdmi.
    I think I get it done by miracast

    Thanks for the reply

  6. #6
    Moderator
    Points: 18,378, Level: 41
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 572
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,124
    Points
    18,378
    Level
    41
    Thanks
    40
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Nicolacamboni View Post
    I would like to transmit from PC to Tv via wifi, without using hdmi.
    I think I get it done by miracast

    Thanks for the reply

    Hi Nicolacamboni,

    Yes, Miracast would be the way to achieve this.

    Please check with your PC manufacturer if your PC is Miracast certified and has Intel WiDi. This would be the requirement for this option to be available to you.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. password
    By Vincenzo_Ci in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2014, 10:03 AM
  2. Insight password
    By Ard in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 8
    Last Post: 11-15-2013, 08:30 AM
  3. password
    By knappen in forum Apps: App-Enabled Accessories
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2013, 09:10 AM
  4. WLAN-Password without # ?
    By Jello in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2012, 05:34 PM
  5. Picassa password
    By ebroers in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2011, 08:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •