Results 1 to 3 of 3
 • Topic Tools
 • Display
 • Bookmark and Share
 1. #1
  Points: 13, Level: 1
  Level completed: 25%, Points required for next Level: 37
  Overall activity: 0%
  Achievements:
  New Achievement!

  Join Date
  Feb 2014
  Posts
  1
  Points
  13
  Level
  1
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts
  Rep Power
  0

  Beeld en geluid vallen steeds weg 37PFL7676

  Wij zijn er nu klaar meer en weten niet meer verder.

  Wij zijn in het bezit sinds 2012 van een 37pfl7676 en hebben tot december 2013 zonder probleem naar gekeken.

  Maar nu doet zich sinds eind 2013 het volgende probleem voor, het geluid valt meerdere malen weg binnen een uur. Soms valt het beeld en geluid te gelijk uit en de tv start zich dan weer vanzelf op, dit werd met de week erger soms drie keer op een avond.

  We hebben alle kabels vervagen met de winkel waar de tv is aangekocht is en die aangesloten zitten op de tv zoals de glasvezel box (Amino)en de kabel van het media center.

  Dat heeft niet geholpen, dus ook alle stopcontacten gewisseld en stekkerblokken vervangen. Ook dat loste het probleem ook niet op nog geen verandering.
  Dus bellen met de provider van de glasvezel box en vragen om een glasvezel box wissel, super snel geholpen met een nieuwe box.

  En wat denk u het zelfde probleem, dan kan het dus nog maar één apparaat zijn de tv dus.

  Wij hebben van de Winkel waar wij de tv gekocht hadden een andere tv te leen gekregen om te kijken of de tv het probleem kon zijn. Zij brachten ons een hagel nieuwe Samsung 7000 tv thuis en wij hebben daar een week probleemloos naar gekeken.

  Dus bellen met de Philips helpdesk en het probleem voorgelegd, we werden daar super correct geholpen door de service desk medeweker, en de medewerker stelde voor een pick-up en return reparatie of een refurbished omruil model.

  Wel vreemd want wij hadden de tv gekocht met een aan huis service maar dat boden ze niet meer aan.

  Dus gingen wij akkoord met een refurbished model want wij hebben maar één tv in huis, zo gezegd dus zo gedaan en zijn akkoord gegaan met een omruiling. De afspraak werd gemaakt voor de dinsdag erop, maar we moesten wel de voet onder de tv verwijderen en de kabels los maken.

  Aangezien ik zelf die week in het buitenland verbleef hebben we weer een afspraak gemaakt met de monteur van de winkel dit kon voor ons kon doen aangezien mijn vrouw dit niet zou gaan lukken.

  Dinsdagochtend stond de monteur van de winkel waar we de tv hadden gekocht voor de deur en hij heeft de tv gedemonteerd want de tv die zou tussen 8:00 en 18:00 worden opgehaald door UPS. Aan het einde van de ochtend stond de chauffeur van UPS voor de deur met een andere tv, de tv zat goed verpakt in een speciale hoes. Zo mevrouwtje wisselt u de tv maar om zei de chauffeur van UPS, dus mijn vrouw met alle macht de tv uit een hoes gehaald en geprobeerd de oude weer in de hoes te krijgen. Naar een tijdje zweten en zwoegen besloot de chauffeur toch maar te helpen, geweldig die garantie die Philips aanbied.

  Nu stond de tv in de gang maar nog niet op de voet, dus maar weer bellen met de winkel waar we de tv gekocht hadden en die stuurde direct een monteur. Naar een half uur was de tv weer gemonteerd en de analoge zenders weer ingesteld en digitale box weer aangesloten, prima service en snel gedaan door de winkel. Helaas kregen wij wel een rekening voor gedane arbeid van meer dan 80 euro, maar ik vond de rekening wel terecht want zij hoeven de service die Philips belooft toch niet te vergoeden.

  Maar u raad het al naar één dag was het probleem terug, deze Philips garantie koste ons dus een vermogen aan nieuwe kabels en monteurs kosten.

  Ons lampje gaat uit en dat met een tv die in april 2012 is gekocht.

  Beste service van Philips dit alles is gedaan onder service nr.: 1169137 (22-01-2014)

 2. #2
  Moderator
  Points: 22,602, Level: 46
  Level completed: 6%, Points required for next Level: 948
  Overall activity: 0%
  Achievements:
  New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
  Philips - Ina's Avatar
  Join Date
  May 2013
  Posts
  3,175
  Points
  22,602
  Level
  46
  Thanks
  44
  Thanked 107 Times in 90 Posts
  Rep Power
  10
  Hi Jbw61.

  Please be aware that this is an English speaking forum. We are unable to assist you with any queries or complaints in Dutch.

  If you need assistance in this case, please send me a private message with the details.

  Best regards,
  Ina
  Forum Mod

 3. #3
  Silver Member
  Points: 3,405, Level: 16
  Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
  Overall activity: 0%
  Achievements:
  1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

  Join Date
  Nov 2010
  Location
  Netherlands
  Posts
  163
  Points
  3,405
  Level
  16
  Thanks
  0
  Thanked 4 Times in 4 Posts
  Rep Power
  8
  Dear Jwb61

  I recognize your problems. I have a 2010 model 32pfl7605 and from 2011 we have dropping sound/image problems too. I analysed this problem and checked for similar problems on this website. The problem is that the TV automatically reboots due to the fact that the Philips TVs do not properly support network communication (my TV is connected to my home network via wifi PTA dongle and on my network is a DLNA server with media files). This problem is discussed in several forum discussions and everyone concludes that the problem is with the TV, but Philips does not solve this problem.

  Regards
  Niels

Similar Topics

 1. Geen beeld op 47pfl4007h/12 via laptop
  By YvH in forum TV Forum
  Replies: 4
  Last Post: 01-14-2013, 04:16 PM
 2. Replies: 0
  Last Post: 11-17-2012, 10:39 AM
 3. New on Net TV: Beeld en Geluid TV
  By Philips - Mark in forum Smart TV: New Apps
  Replies: 0
  Last Post: 10-20-2011, 02:56 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •