Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3
    Points
    32
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    My first 5 days with 47pfl6008s


    Friday Marts 21 (the day I bought it)

    It worked fine, used alle evening setting it up.

    Saturday Marts 22

    I updated it from 168.xxx trough 171.XX to 0.173.46.

    Sunday Marts 23

    I played with the Smart tv feature but gave up, It sucked big time, too slow, but didnt care, I have my Raspbmc to do the mediacenter work.
    Then It said it would update channels within next standby, but didnt update.
    Suddenly it turned off every 3 minutes.
    At some point it did it in a channel search and then I powered it off for 5 min, and all channels were gone. I searched for channels again and added favorites etc. Now that problem is gone.
    And I have turned off "automatic channel update" since I dont get any new channels anyway.

    Tuesday Marts 25
    today the TV auto switched channel one down in favorite list, every few minute. Power off helped.


    It all seems as being software errors to a fine hardware, really too bad. hope it wont continue down that road.

    I have read that the 173.44 was more succesful, is it possible to downgrade to try it out.

  2. #2
    Moderator
    Points: 16,257, Level: 38
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,955
    Points
    16,257
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 98 Times in 82 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by thomasjohansen View Post

    Friday Marts 21 (the day I bought it)

    It worked fine, used alle evening setting it up.

    Saturday Marts 22

    I updated it from 168.xxx trough 171.XX to 0.173.46.

    Sunday Marts 23

    I played with the Smart tv feature but gave up, It sucked big time, too slow, but didnt care, I have my Raspbmc to do the mediacenter work.
    Then It said it would update channels within next standby, but didnt update.
    Suddenly it turned off every 3 minutes.
    At some point it did it in a channel search and then I powered it off for 5 min, and all channels were gone. I searched for channels again and added favorites etc. Now that problem is gone.
    And I have turned off "automatic channel update" since I dont get any new channels anyway.

    Tuesday Marts 25
    today the TV auto switched channel one down in favorite list, every few minute. Power off helped.


    It all seems as being software errors to a fine hardware, really too bad. hope it wont continue down that road.

    I have read that the 173.44 was more succesful, is it possible to downgrade to try it out.

    Hi thomasjohansen,

    We do not advise downgrading of software outside an authorised service centre.

    Please check the Signal quality and signal strength of your installed channels:

    Tune into a channel and press the OPTIONS key on the remote control.
    Select Status.

    Please check that both the signal Quality and the Signal Strength are above 60% and optimally 80%.
    Please check several channels to get an average impression.

    After the software update, did you remove the power cable for 2 minutes? If not, please do this to ensure the software buffer is cleared.

    If your signal is of good strength/quality and you have performed the cold reboot, please report your findings in the dedicated software threads.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. 7 days from now to write your wishlist for 2014 Blu-ray player & Home Theatre
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 6
    Last Post: 02-27-2013, 07:50 PM
  2. media connect website down...? For days on end...?
    By RachelP in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2012, 03:56 AM
  3. wac700/05 taking days to boot up
    By thefishesfriendian in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 5
    Last Post: 12-14-2011, 06:49 PM
  4. RTL xl app: content doesn't get updated last few days
    By rollufje in forum Smart TV: Software
    Replies: 14
    Last Post: 10-14-2011, 06:54 PM
  5. Philips server not found (since some days)
    By Com-media in forum Smart TV: Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-14-2010, 06:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •