Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I ve just contacted Philips by Tchat.

    "We don't have a solution for you, we don't found the problem"

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sent to repair office (Cordon Electronics in France) > no problem seen, we send you back your product
    Product received, same problem and I contact Philips by email or phone > contact repair office and send them your product.

    4 times, since 18 month.......
    Thank you Philips, FIFA World cup without good sound.

  3. #18
    New Member
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Points
    32
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hoi Djudge, i'm still in business and having the same problems. No software update Yet. I must admit that the problems were over for several weeks, why I don't know. Anyhow, there back.
    Everytime I use the soundhub I run a softwareupdate from the usb stick. Then it works fine till the next time. I'm sorry I bought this machine

    Regard Richard Oh btw, I was RideBO but lost my password hahahaha

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,
    Can you send me what you use for the software update please, I will test it ?
    Regards

  5. #20
    New Member
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Points
    32
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hoi Djudge, here a link

    http://www.philips.nl/c-p/HTB9225D_1.../ondersteuning

    it is 1.06.01 If you want the zipfile, send me een emailadres, I'll send it to you

    greetings en succes

  6. #21
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear,
    No, thank you I have the same file here : http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=FR&scy=FR

    I think we must wait Philips solution....

    Regards

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, New upgrade yesterday: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=FR&scy=FR
    I will try it.

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    16
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Same problem…..
    It comes back to the home menu.

  9. #24
    New Member
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    3
    Points
    32
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey, by me it works fine now. Maybe stupid, but I turned Easylink off and the USB stick is kept in the Soundhub.

    greetings

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-05-2012, 03:37 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-13-2011, 07:38 PM
  3. 37pfl5405h/12 hdmi random black screen
    By catalin in forum TV: Connectivity
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2011, 11:21 AM
  4. Re-arrange TV's "home" page (user interface).
    By kleinspr in forum TV: User Interface
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2011, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •