Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 44, Level: 1
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    ITALY
    Posts
    1
    Points
    44
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Common interface problem

    HELLO,


    I HAVE A TV LED 3D MODEL PHILIPS 46PFL5507H/12


    I HAVE PROBLEMS WITH A CAM MODULE Mediaset Premium HD THAT IS NOT 'RECOGNIZED BY TV.
    THE FIRMWARE OF THE TV IS UPDATED AT THE LATEST VERSION AVAILABLE ON THE PHILIPS SITE.
    AFTER THE FIRST TIME WITH THE INSTALLATION OK AFTER THE COMMON INTERFACE ( CAM ) ITS NOT RECOGNIZED BY THE TV.
    FROM THE MENU "OPTIONS" THE COMMON INTERFACE OPTION ITS NOT ACTIVE.
    THE TV DISPLAY THE COMMON INTERFACE IS NOT RECOGNIZED BY THE TV.
    I HAVE ALREADY 'TRIED SEVERAL TIMES BUT THERE' S NOTHING TO DO.
    I TRIED WITH AN OTHER TV AND THE CAM IS OK.
    YOU CAN TELL HOW TO HAVE MY SUPPORT ON.
    THE TV AND 'OBVIOUSLY STILL UNDER WARRANTY.
    Thank you.

  2. #2
    Moderator
    Points: 17,338, Level: 40
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 712
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,038
    Points
    17,338
    Level
    40
    Thanks
    36
    Thanked 102 Times in 86 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ZANNI View Post
    HELLO,


    I HAVE A TV LED 3D MODEL PHILIPS 46PFL5507H/12


    I HAVE PROBLEMS WITH A CAM MODULE Mediaset Premium HD THAT IS NOT 'RECOGNIZED BY TV.
    THE FIRMWARE OF THE TV IS UPDATED AT THE LATEST VERSION AVAILABLE ON THE PHILIPS SITE.
    AFTER THE FIRST TIME WITH THE INSTALLATION OK AFTER THE COMMON INTERFACE ( CAM ) ITS NOT RECOGNIZED BY THE TV.
    FROM THE MENU "OPTIONS" THE COMMON INTERFACE OPTION ITS NOT ACTIVE.
    THE TV DISPLAY THE COMMON INTERFACE IS NOT RECOGNIZED BY THE TV.
    I HAVE ALREADY 'TRIED SEVERAL TIMES BUT THERE' S NOTHING TO DO.
    I TRIED WITH AN OTHER TV AND THE CAM IS OK.
    YOU CAN TELL HOW TO HAVE MY SUPPORT ON.
    THE TV AND 'OBVIOUSLY STILL UNDER WARRANTY.
    Thank you.

    Hi ZANNI,

    Has the CAM been updated?

    Have you tried with a different CI card and a different CAM module?

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Inefficient interface
    By JohnC in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2014, 09:47 AM
  2. Problem with interface (can't move the focus)
    By pepecarlos in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 11
    Last Post: 07-29-2013, 07:37 AM
  3. HMP2000 interface
    By mailleweaver in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2013, 01:12 AM
  4. Where is the app-interface????
    By Cyrille in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2013, 09:34 PM
  5. SDK interface DLL
    By Ravaut123 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2012, 08:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •