Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy PhilipsHMP7001/12 dont work well with the last firmware v126

    Hi, i ve the philips HMP7001/12 and dont work well in the mode smart tv , with many black screen and many crash while i use it in the mode smart tv ¿the company philips wants give solution at those bugs in the firmware or i must think that the last firmware defective for this device is the last forever ????

    Thanks.
    Last edited by philipsHMP7001/12; 03-08-2014 at 02:33 PM.

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Smart tv mode with the last firmware defective version 126 of July the 2013 occur constant crashes, black screens and accidents during use with browser, using a keyboard and a mouse brand recognized dont work well, this device with a decent firmware would be much better in performance and operation.

    notice of error:

    "to complete smart tv sign-in, please switch your tv set off and on again".
    Last edited by philipsHMP7001/12; 03-11-2014 at 09:28 AM.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    did you try to delete the NetTV memory on your HMP?

    Toengel@Alex

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Not, i dont know that is delete the memory of net TV in the HMP7001/12, but with the web browser when i use a keyboard and i use the key escape or the key Del or key Back, many times give me that notice of error in the device with a black screen also and only i can give solution with a reboot of system , thanks and regards.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Also when i use a local app with the smart tv of hmp7001/12 the app doesnt work and say me "you are out of her country or similar" and isnt true because i always use the local app from my country.

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 41.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    17
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Also when i use the web browser of HMP7001/12 for playing video in html mode because the browser hasnt the adobe flash player plugin, the video and the browser is closed without notice many times, While it was running very well before.

  7. #7
    Moderator
    Points: 19,060, Level: 42
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 790
    Overall activity: 92.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,159
    Points
    19,060
    Level
    42
    Thanks
    44
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    Hi philipsHMP7001/12.

    Re-posting the same information in 2 places serves no purpose. Please stick to one thread only:

    http://www.supportforum.philips.com/...-been-released

    This thread will now be closed.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. HMP7001 Latest Firmware upgrade (v127 for /05; v126 for /12) has been released.
    By Philips - Marcus in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 6
    Last Post: 03-11-2014, 11:43 AM
  2. App YouTube dont work
    By mgrover68 in forum Smart TV: YouTube
    Replies: 15
    Last Post: 02-14-2014, 08:51 AM
  3. My in.Sight dont work after firmware update
    By pacollinas in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-2013, 07:52 AM
  4. 3d dont work always
    By titatovernaar in forum TV: 3D
    Replies: 14
    Last Post: 10-18-2012, 04:43 AM
  5. why this futures dont work ?
    By titatovernaar in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2012, 03:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •