Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 64
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 21,019, Level: 44
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 631
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,177
    Points
    21,019
    Level
    44
    Thanks
    44
    Thanked 105 Times in 89 Posts
    Rep Power
    10

    Thumbs up Experience thread - FW v173.49 + 173.50 - for 7xx8 Series - 2013

    Hi,

    The new FW will be live soon. For technical feedback (pos. and neg. points) please post here:
    http://philips.to/1i4hhOq

    This thread is more for details and discussions.
    This FW is applicable to EU models only.

    NOTE:
    Please be aware it is advised to only update to this version manually via USB.

    IMPORTANT: After upgrading your TV, it is necessary to perform a "cold start". This means that, after the TV is running again (after the update), shut down the TV, wait 1 minute (till all components are shut down), and unplug the TV from the mains (pull power cord) for 2 minutes before starting again.


    Changelog:

    QF2EU-0.173.50.0 (Date published: 2014-04-07)

    • Main software file size reduction


    QF2EU-0.173.49.0
    (Date published: 2014-04-03)

    • Improvement for video playback in ORF HBB TV
    • Improvement for OSD progress bar Bulgaria
    • Fixes for security issues [including Miracast]


    QF2EU-0.173.48.0 (Date published: 2014-04-01)
    • Improvements for reboots.


    QF2EU-0.173.46.0 (Date published: 2014-02-10)
    • Solution for picture moves 5 pixel right when in PC/ Game mode.
    • Solution on the level of the infobar on Bulgarian cable. (Blizoo operator).
    • Solution about HBBTV (through the red button) that gives a black screen instead of video content provided by the broadcast.
    • Improvements for Smart TV.
    • Improvements in Russia text database.
    • Improvements in audio/video sync in digital broadcast.
    • Improvements in Video on demand applications (Ukraine and Slovenia)


    QF2EU-0.173.45.0 (Date published: 2014-01-29)
    • Improvement on picture level for the 60PFL8708S (Elevation set)


    QF2EU-0.173.44.0 (Date published: 2013-12-10)
    • Solution for half of the HD subtitles that are not displayed.
    • Unicable implementation shall support a user selected LO frequency.
    • Introduction of DVB-T profile full in case of Bulgaria.
    • Introduction Chinese language in Fusion and also (again) on Android.
    • Solution for Telenet, during wintertime clock is still according summer time (+ 1 hour).
    • Solution about "You have connected a CAM" osd is seen coming up while navigating through TV Guide.
    • Improvement with Ambilight Hue set up configured.
    • Solution to avoid that during installation you gets failure for Romania country, when selecting "Other" as Operator.
    • Solution so that Sky Bundesliga SD and Sky Select SD services shall always be installed.


    QF2EU-0.173.42.0 (Date published: 2013-11-20)
    • Solution for Take Away Display (TAD) when there are 3 or more TVís in the network using IOS7.
    • Solution for 3D not available on YouTube.
    • Solution for Skype - Handling of Microsoft ID.
    • Solution for Ambilight flicker in 24Hz Videos (to be verified)
    • Solution for TV crashing while Using Ambilight+Hue App


    QF2EU-0.171.56.0 (Date published: 2013-09-05)
    • Improvements in quick startup implementation.
    • Solution for screen edges reset.


    QF2EU-0.171.51.0 (Date published: 2013-07-11)
    • Solution to use Netflix.
    • Solution regarding installation issue in Switzerland.
    • Solution regarding MHP application.


    QF2EU_0.171.49.0 (Date published: 2013-07-05)
    • Enabling DTS for 7000/8000/9000
    • Wifi smart screen for Android devices (requires Philips MyRemote app)
    • New application Multi Room TV watching.
    • New version of YouTubeLeanBack.
    • Improvement of the MyRemote App at the level of the TV-guide and control on Smart Phones.
    • Improvement about installation Czech UPC cable.
    • Improvement about BBC i-player movies not working.
    • Improvement to have the favourite channels on top via IP-EPG.
    • Improvement for the Social TV app.
    • Improvement about the crackling/loud plopping noise when switching on HDMI equipment.
    • Improvement for the remote control pairing in virgin mode.
    • Improvement to avoid to have only vertical lines but to have picture at startup.
    • Improvement to avoid reboots when playing 3D via Blu-ray or Astra 3D.
    • Improvement to get positive DVB-S Unicable installation with Technisat equipment.


    QF2EU_0.68.18.0 (Date published: 2013-04-12)
    • Solution about consistent behaviour of the EXIT key.
    • Home screen adaptation for Germany. (Kabel/Antennen Fernsehen)
    • Hebrew text disabled in Now en Next + 8 days EPG. (Mainly solved for Israel market)
    • Improvement stability behaviour when starting up from HDMI source.
    • Live TXT subtitles from broadcast no longer shown during playback of a recording without
    • BBC iPlayer, video and radio program is functioning again.
    • Solution about sometimes no connection to Philips Smart TV portal during virgin installation.


    Best regards,
    Ina
    Last edited by Philips - Ina; 04-08-2014 at 11:36 AM. Reason: Added SW and changelog update

  2. #2
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    - SPDIF micro cuts issue still in when configured multi channel output (in stereo mode it works fine).
    - The clicking sound in Skype is still present.
    Are these problems are investigated at all?

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ALFik View Post
    - SPDIF micro cuts issue still in when configured multi channel output (in stereo mode it works fine).
    - The clicking sound in Skype is still present.
    Are these problems are investigated at all?
    - INTERNET GUIDE (IP-EPG)STILL DOESN'T SHOW ANY INFORMATION: http://it.tinypic.com/r/2j46p2v/8 for italian LANGUAGE. IF YOU CHANGE MENU LANGuAGE TO ENGLISH it works
    - PIXEL PRECISE WORST THEN 045 version (unusable starting from 046)
    Last edited by BoORD_L; 04-08-2014 at 05:24 AM.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 54,326, Level: 72
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 1,224
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,141
    Points
    54,326
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    please post more details regarding your problems with IP-EPG. "Doesn't work" is not an error description.

    Toengel@Alex

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    please post more details regarding your problems with IP-EPG. "Doesn't work" is not an error description.

    Toengel@Alex
    It doesn't show any information.
    Have a look to the video: http://it.tinypic.com/r/2j46p2v/8

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 54,326, Level: 72
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 1,224
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,141
    Points
    54,326
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    are you using the internal TV tuner? If yes, are you using the favorite channel list?

    Toengel@Alex

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    are you using the internal TV tuner? If yes, are you using the favorite channel list?

    Toengel@Alex
    I am using both interneal TV turner and favorite channel list.
    Anyway if i change from favorite to normal channel list the result doesn't change.

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 54,326, Level: 72
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 1,224
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,141
    Points
    54,326
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    you should consider to load factory default and set up your TV from the scratch again.

    Toengel@Alex

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    you should consider to load factory default and set up your TV from the scratch again.

    Toengel@Alex
    Don't you think i have tried this procedure? it didn't help.
    Anyway toengel i am NOT the only one in this forum having this type of issue.
    Thanks for your effort but here there is nothing new for PHILIPS.
    Disappointed philips customer

  10. #10
    New Member
    Points: 201, Level: 2
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Points
    201
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I've tried to update my software today with wifi connection and there are two problems:

    1. Loading is stuck on 30% (first bar) it diddn't checked integrity or started programming the tv, should i restart tv?

    2. It claims the update num is "qf2eu-0.173.44.0" which is from december last year, I did few updates in the past but can't remember ids. Should the tv try t update to the newest version or am I wrong?

    Thanks

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by lonesurvivor View Post
    Hi,

    I've tried to update my software today with wifi connection and there are two problems:

    1. Loading is stuck on 30% (first bar) it diddn't checked integrity or started programming the tv, should i restart tv?

    2. It claims the update num is "qf2eu-0.173.44.0" which is from december last year, I did few updates in the past but can't remember ids. Should the tv try t update to the newest version or am I wrong?

    Thanks
    In the first post by PHILIPS:
    "NOTE:Please be aware it is advised to only update to this version manually via USB"

  12. #12
    New Member
    Points: 201, Level: 2
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Points
    201
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sure i saw that AFTER updating the TV. On the other hand TV tries to update to the "qf2eu-0.173.44.0" not the newest version. Besides if there are such restrictions, this update shouldn't be accessible with wifi, if it is.. that's just ridiculous.

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!100 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    37
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    you should consider to load factory default and set up your TV from the scratch again.

    Toengel@Alex
    no more tips toengel?...

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 830, Level: 7
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    Points
    830
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Can't upgrade from 46 to 49. Internet says no update available, usb gets stuck on 'reading files'.
    What gives?

  15. #15
    Diamond Member
    Points: 54,326, Level: 72
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 1,224
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,141
    Points
    54,326
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    - pull power cord for 2-3 minutes
    - make sure only the "autorun.upg" is on the USB stick - no subfolder or any other data

    Toengel@Alex

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v000.173.048.000 (173.48) - for 7xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 7xx8 series
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2014, 04:11 PM
  2. Experience thread - FW v000.173.046.000 (173.46) - for 7xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 7xx8 series
    Replies: 47
    Last Post: 04-02-2014, 04:08 PM
  3. Experience thread - FW v000.173.044.000 (173.44) - for 7xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 7xx8 series
    Replies: 59
    Last Post: 02-11-2014, 01:33 PM
  4. Experience thread - FW v000.171.056.000 (171.56) - for 7xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 7xx8 series
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2013, 10:04 AM
  5. Experience thread - FW v000.064.018.000 (64.18) - for 7xx8 Series - 2013
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software for the 7xx8 series
    Replies: 13
    Last Post: 07-05-2013, 09:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •