Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    M100 Solid amber light on bootup, nothing else.

    The camera turns on with a solid orange light, and that's it. It does not change, it does not blink, it does nothing, just solid orange, forever. I had contacted support previously and they arranged an exchange but then it came back to life so they cancelled the exchange... Well, a few months later and now out of warranty it's doing the same thing.

    I've unplugged it, plugged it back in many times, I've waiting overnight, I've waited a few minutes, I've tried the reset at all kinds of intervals. All this camera does is turn on with a solid amber light and that's it. I've seen many other posts here with others who have the same problem. It is not my wifi, it is not the app, it's the camera. It could be firmware but the camera is off in la la land and is not reachable by any means. I have 2 of these, the other is working just fine, this one has done this twice now, very frustrating.

  2. #2
    Moderator
    Points: 8,524, Level: 27
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 226
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,439
    Points
    8,524
    Level
    27
    Thanks
    28
    Thanked 50 Times in 47 Posts
    Rep Power
    10
    Hello,

    Please reset the monitor following the instructions below:

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...w_partial.html

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  3. #3
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, as mentioned originally. The camera is unresponsive, nothing works. It only turns on with a solid orange light and never does anything else. The reset does not work, powering off/on does not work, nothing works. solid orange light no matter what I do.

  4. #4
    Moderator
    Points: 8,524, Level: 27
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 226
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,439
    Points
    8,524
    Level
    27
    Thanks
    28
    Thanked 50 Times in 47 Posts
    Rep Power
    10
    Hello,

    In this situation, I think you should have it serviced.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  5. #5
    Moderator
    Points: 8,524, Level: 27
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 226
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,439
    Points
    8,524
    Level
    27
    Thanks
    28
    Thanked 50 Times in 47 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Users,

    There is no active discussion on this topic for quite some time. Therefore, we may close the topic for the moment. In case you want to discuss further, you may start a new topic or send me a PM to re-open the topic.

    Thanks for your understanding in advance!

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

Similar Topics

  1. HTL 9100 Sound Bar - Constant amber light
    By neggary in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 5
    Last Post: 02-13-2014, 03:09 PM
  2. Solid Orange Light
    By dsspntd in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2013, 10:02 AM
  3. AW2000 Amber light constantly flashing
    By AndyN in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2013, 05:46 AM
  4. AD7000W/10 - finally a solid wifi config and working Airplay
    By theloon in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 10
    Last Post: 01-05-2013, 08:54 AM
  5. Solid Green Light
    By Philipsfrog in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 10
    Last Post: 01-04-2013, 11:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •