Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 240
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    Silver Member
    Points: 1,433, Level: 10
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    54
    Points
    1,433
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Jeroen,

    .... If some of you still notice them, please send me a PM with info of model number, serial number, location, connections, and a small description of the symptom. I will collect them and feedback to development.

    Philips,

    Did send you a PM.
    You say you will collect them and feedback to development. Thanx for that. But can you explain your (formal) role in this. This forum is indicated as still unofficial.

  2. #47
    Bronze Member
    Points: 1,667, Level: 11
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    johny_sk's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Kosice/Slovakia
    Posts
    28
    Points
    1,667
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I think that Philips does not sound to interrupt anything. This error is reflected equally in all previously issued FW. Yesterday while watching World Cup final in hockey broke my sound total of 34 times, is this normal? Philips is playing with my health ... When they fail to resolve, let us return money and let the TV take. I have no nerves ...

    I suggest that we have informed some of the EU Commission, to compel them to finally solve this problem.

    Already it takes almost a year warranty and is slowly ending.
    Last edited by johny_sk; 05-16-2011 at 11:58 AM.

  3. #48
    Bronze Member
    Points: 1,392, Level: 10
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    35
    Points
    1,392
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Big problem: Since i updated to FW 36 my Fritzbox 7141 restarts its wireless every time someone wakes up my 9705 and all wireless connections in my house are interrupted. I can reproduce that. Can anyone else too? Philips has to fix this immediately!

  4. #49
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Successive FW versions only deal with the sound cuts and a few other problems, while other reported problems are never corrected.
    It is ridiculous that the long ago reported greek translation problems are still uncorrected.

    Also, there are no really new FW upgrades for many months (with something... new), or else the installation would be automatic from the internet.

    All this leads me to suspect that the TV firmware development "team" is just one person.
    I've seen departments with only one person.

    Jokes aside, this is sad.

  5. #50
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by carlosfm View Post
    It is ridiculous that the long ago reported greek translation problems are still uncorrected.
    Well, its only 8 months that I have reported them. Perhaps the pigeon post has not yet arrived (Athens to Amsterdam is a large distance if you are a pigeon), or somebody ate my pigeon before it arrived...

    I have the feeling that they don't care to fix the spelling mistakes.
    Or that they are making us an IQ test, if we can map "Grekk" or "Greeek" to Greek, "Optionse" to Options, and "First Page" to Home...

  6. #51
    Bronze Member
    Points: 1,583, Level: 11
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 267
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    40
    Points
    1,583
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    All this leads me to suspect that the TV firmware development "team" is just one person.
    I've seen departments with only one person.

    Jokes aside, this is sad.
    ah ah, same for the web site hosting the download/support forum. Almost nobody is updating it. In 2020, Philips will always be the best TV/VCR manufacturer ;-)

    Extract from the top page of the support site, funny list of dead technologies:

    You can directly browse downloadables files without the useless annoying 'licence agreement' here :
    http://download.p4c.philips.com/files/

    Code:
    <html>
     <head>
      <meta_http-equiv="refresh"_content="0;URL=/cgi-bin/dcbint/cpproduct_selector.pl">
      <meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.support.philips.com/">
      <meta name="Keywords" CONTENT="Koninklijke Philips Electronics N.V., TV, Audio, MP3, Rush, Expanium, VCR, DVD, WebTV, Remote Control, Batteries, Lamps, Light Bulbs, Luminaries, Home Cinema, Surround Sound, Components, CyberTube, Tube, Flat Panel Display, Flat, LCD, Storage, Wireless Connectivity, Bluetooth, Monitors, PC Peripherals, CD-ROM, CDRW, CDR, DVDR, ReWritable, SACD, SuperAudio, Xenium, Phones, Mobile Phones, WAP, GSM, Cool Skin, Philishave, Razor, Shaver, Set Top Box, Projectors, Beamers, USA, United States, America, National Organization, Video, Local, Entry Point, Netherlands, Dutch, Press Info, Investor, Images, Active Matrix, Stock quotes, Company profile, Press release, Philips Brand, Branding, Jobs, Recruitment, Corporate information, Presentations, Analysts">
    <meta name="rating" CONTENT="General">
    <meta name="ROBOTS" CONTENT="ALL"><meta name="Title" content="PHILIPS.COM">
    <meta name="Description" content="Royal Philips Electronics of the Netherlands is one of the world's biggest electronics companies and Europe's largest, with sales of $34.9 billion (EUR 37.9 billion) in 2000. It is a global leader in color television sets, lighting, electric">
    
    <title>Philips Global Consumer Care - Royal Philips Electronics</title>
    
     </head>
     <body>
      Start <a href="http://www.support.philips.com/">Philips Product Support</a>.
     </body>
    </html>

  7. #52
    Bronze Member
    Points: 1,642, Level: 11
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Norway
    Posts
    37
    Points
    1,642
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by carlosfm View Post
    All this leads me to suspect that the TV firmware development "team" is just one person.
    I've seen departments with only one person.
    I must admit that the same thought has crossed my mind. While other manufacturer has started to offer their customers upgrades with new exciting features, Philips is still struggling solving bugs that should have been stopped by a fairly good quality of service department in the first place.

    Anyone who knows how many people are working with TV software in Philips? How is the mood in Philips’ TV development department after the announcement of the joint venture with TPV Technology?

  8. #53
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    I don't know if the following is a new feature with 140.36 or if I did not recognized that in the past:

    If a USB drive is connected to the TV and a folder has many files, one is (now) able to flip pages via the outer buttons of the circle (|< and >|). Was that already implemented with an older firmware or is this a new feature?

    Toengel@Alex

  9. #54
    Bronze Member
    Points: 1,642, Level: 11
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Norway
    Posts
    37
    Points
    1,642
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    I don't know if the following is a new feature with 140.36 or if I did not recognized that in the past:

    If a USB drive is connected to the TV and a folder has many files, one is (now) able to flip pages via the outer buttons of the circle (|< and >|). Was that already implemented with an older firmware or is this a new feature?

    Toengel@Alex
    I don't know if this question was directed to me, but I woudn't call that a new feature. I would call it an improvement of an already existing feature. Support for an USB HDD recorder however is an example on what I would call a new feature.

  10. #55
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    My 46PFL9705H/12 continues to be "unstable" regarding channels when I open the TV from standby, with firmware 140.36.
    For a period, if the TV was put on standby while showing an HDMI input, the TV switched back to DVB-T viewing.

    This stopped.

    And now, I have the old behaviour, where the TV opens up in the last input.

    But if the last input was a DVB-T channel, some times I get it correct;y, and some other times I get a blank screen, with a message "no channels are available". If I press the up/down button for changing channels, I get all the DVB-T channels again.

    I don't know the reason for this inconsistent behaviour, but I think that Philips should remove firmware 140.36, and post an immediate fix. This is not a stable firmware.

  11. #56
    Bronze Member
    Points: 2,050, Level: 12
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    France
    Posts
    37
    Points
    2,050
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It's pathetic

  12. #57
    Silver Member
    Points: 3,881, Level: 18
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 369
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Freddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    219
    Points
    3,881
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by petasis View Post
    Perhaps the pigeon post has not yet arrived (Athens to Amsterdam is a large distance if you are a pigeon), or somebody ate my pigeon before it arrived...
    No, no... I've just seen it: it was simply brushing up on its education...

  13. #58
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    620
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by johny_sk View Post
    I think that Philips does not sound to interrupt anything. This error is reflected equally in all previously issued FW. Yesterday while watching World Cup final in hockey broke my sound total of 34 times, is this normal? Philips is playing with my health ... When they fail to resolve, let us return money and let the TV take. I have no nerves ...

    I suggest that we have informed some of the EU Commission, to compel them to finally solve this problem.

    Already it takes almost a year warranty and is slowly ending.
    This is a clear case of "lack of conformity": a lawyer or a consumers association could help you to ask for the money back or a device replacement (better with another Philips model). Mine one for example doesn't have this sound drop issue.
    For lack of conformity we're speaking about 2 years of warranty coverage.

    regards

  14. #59
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    I don't have sound drops since 3 or 4 firmware versions (27?)...
    Back then, it happened everywhere, even when streaming a video from my PC ("Browse PC"). Not anymore.

    Anyway, the firmware guy needs some holidays.

  15. #60
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Another bug introduced in 140.36:

    I have an HTPC connected through HDMI to my 46PFL9705H/12. If I start the TV from standby, the TV forces a low resolution to the PC (even if the input is not the HDMI the pc is connected to), causing a re-organise of desktop icons, windows, etc.

    VERY ANNOYING. It destroys my desktop every time the TV starts.

    The resolution is changed momentarily, quickly it returns to 1080, but the damage is done...

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •