Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,396, Level: 10
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    uk
    Posts
    15
    Points
    1,396
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    UK Blinkbox App definitely NOT working on 42pfl7666t/12

    Hello,

    TV is 42PFL7666T/12

    After hours of my own time and months of working with Tesco (the Blinkbox provider), they have finally given up trying to get the Blinkbox App to work on my TV. They have successfuilly got it to work on a range of other PHILIPS tv's.

    Does anybody else have a problem with the blinkbox app on a 42pfl7666/t12?

    I would like to hear from you if you do.

    nictu.

  2. #2
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,



    From what i can see, in 2012 Ranges only the 6/7/8 and 9 Series does support it.

    For other Philips Devices the HMP 7001 as well as some HTS Devices can use this App.

    In 2014, so actual TV's (xxx9) do overall support this Service.

    We are already working with Tesco on that app, however, various TV architectures simply don't support the App.

    Thomas
    Last edited by Philips - Thomas; 05-22-2014 at 11:50 AM.
    Forum Mod

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,396, Level: 10
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    uk
    Posts
    15
    Points
    1,396
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thanks for the reply.

    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi,

    from what i see, you want to have the "blinkbox" App on your TV.
    As your TV is from 2011 you will have no Chance at all to get it working.
    From what i can see, in 2012 Ranges only the 6/7/8 and 9 Series does support it.

    For other Philips Devices the HMP 7001 as well as some HTS Devices can use this App.

    In 2014, so actual TV's (xxx9) do overall support this Service.

    We are already working with Tesco on that app, however, various TV architectures simply don't support the App.

    Thomas
    Thanks for your reply Thomas. Obviously this is VERY disappointing. When you say you are working with Tesco do you mean that you are trying to get the app working across all TV architectures or are you telling me that 3 Years from original (EXPENSIVE) purchase my TV's architecture is Out of Date?

  4. #4
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    i need to correct myself.
    Blinkbox is available for 2011 TV's so your 7666t should work.
    We also did some tests and we can see that the App is working fine.

    Sorry for the misinformations before.

    Right now i can only see that your TV dioes not work with the App, as also no other Users do complain about similar Issues.

    From that Point on i would say, please do a Full reinstallation of the TV. Reconnect Wifi/cable Network (Cable prefered) and come back with the Results.

    If it does fail again, please give more insights on your Home Network like Internet provider, Router Type etc.

    Thomas
    Forum Mod

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    is firmware 14.105 installed on the TV?

    Toengel@Alex

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,396, Level: 10
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    uk
    Posts
    15
    Points
    1,396
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi,

    i need to correct myself.
    Blinkbox is available for 2011 TV's so your 7666t should work.
    We also did some tests and we can see that the App is working fine.

    Sorry for the misinformations before.

    Right now i can only see that your TV dioes not work with the App, as also no other Users do complain about similar Issues.

    From that Point on i would say, please do a Full reinstallation of the TV. Reconnect Wifi/cable Network (Cable prefered) and come back with the Results.

    If it does fail again, please give more insights on your Home Network like Internet provider, Router Type etc.

    Thomas
    Thanks Thomas,
    I am trying to re-install my TV. I have reached the part where an e-mail is sent to me to register my tv. However, when click on the link thats takes me to the Philips website, after choosing my country, the screen goes completely blank. I have tried this on 2 pc's now and have raised this issue with your support team in the past (Issues 1607777 [#1613773] 1613773 [#1613773) and nobody has got back to me with a solution. So, I cannot finish the re-istallation as I cannot register the tv because your website does not appear to be working. Please fix and get back to me.

    Many Thanks,
    Nick.

  7. #7
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    that is something only your Local Support can help you with.

    Btw, you dont need to register or reregister to get access to smart TV. Just pass this option and jump forward.

    Regards
    Thomas
    Last edited by Philips - Thomas; 05-22-2014 at 02:28 PM.
    Forum Mod

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,396, Level: 10
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    uk
    Posts
    15
    Points
    1,396
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Thomas,

    I have just tried the blink box app again..and it still does not work. I have tried hiring a film via the app on the tv and I get the error message "error 1 message undefined" and I tried hiring a film via a pc and on the tv get the erro message " Play back failed Sorry the video file could not be found"
    I have BT Infinity fibre optic broadband usig a bt home hub 2. my broad band has been performance tested on several occaissions and there is nothing wrong with it as our laptop and tablet computers are able to stream video perfectly. Do you think there is a fault with my TV?

    Many Thanks,
    Nick.

  9. #9
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    to verify that your TV is working fine, you need to contact your local support.

    Thomas
    Forum Mod

Similar Topics

  1. M100 philips insight camera not working stopped working with dropbox
    By thrilla in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 59
    Last Post: 07-09-2014, 08:09 AM
  2. BlinkBox and Acetrax do not stream movies
    By nictu in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 9
    Last Post: 07-04-2013, 10:36 AM
  3. Blinkbox
    By mb1357 in forum Smart TV: Software
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2013, 12:36 PM
  4. BDP5200 and Blinkbox, ITVplayer
    By hobworth in forum Smart TV: Software
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2013, 01:51 PM
  5. Remote for 42pfl7666t original please????
    By fordystar in forum TV: Other
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2012, 12:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •