Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 1,018, Level: 8
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    18
    Points
    1,018
    Level
    8
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    netflix

    It seems that clearing the internet memory indeed will have the effect that smart tv and netflix is working afterwards.
    So this might be a good start to fix this for the Philips team????
    There is another thing I would like to highlight:
    Everytime I have an active PC connected to HDMI 1, there are "stripes"on analog tv and green flickering images on digital tv (humax 5050c on HDMI 3.
    But this happened before, so not only on this FW version.





    Quote Originally Posted by johaninho View Post
    Hi Guys,

    It seems that fw has become worse, crashes over here on netflix. Have to power down tv to get rid of black screen. Dynamic backlight still not fixed.
    For my job I am a FW tester as well from time to time, if I accepted such FW in my testplan execution I would have to search for an other job probably!
    After an update not only bug fixed should be tested, but also the rest of the features.
    Testing according to solid testplan is very important, but takes time.

  2. #17
    Silver Member
    Points: 462, Level: 5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!250 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    81
    Points
    462
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts
    Rep Power
    1
    Clearing Internet memory may have helped your Netflix, but after I did it, a few days later, I started to get the "Internet Wizard" steps 1-2-3 happening again and again on its own.....usually when using the web browser.

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 1,018, Level: 8
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    18
    Points
    1,018
    Level
    8
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    That's clear, its not only netflix which isn't working.
    No smart tv connection at all.
    Indeed I have to clear the memory every time the connection problem appears!!!
    It doesn't fix anything, but works faster than power down tv and router everytime!



    Quote Originally Posted by jonstatt View Post
    Clearing Internet memory may have helped your Netflix, but after I did it, a few days later, I started to get the "Internet Wizard" steps 1-2-3 happening again and again on its own.....usually when using the web browser.

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 645, Level: 6
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!3 months registered500 Experience Points
    darkdragon's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Bucharest, Romania
    Posts
    22
    Points
    645
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    BUG 14) The Browser

    Upgrade it or change it!

    It took me 15 minutes to get to this forum, starting with a Google search "Philips support forum".

    At the beginning I had even the impression that this forum can not be browsed from Philips' own devices. I used even a Logitech Wireless Trackball M570 to "enhance" the painful experience.

    Reason: the links are not click-able if you don't keep the cursor a little bit to the right
    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140519_21_04_14_Pro.jpg 
Views:	44 
Size:	167.1 KB 
ID:	2532

    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140519_21_04_21_Pro.jpg 
Views:	31 
Size:	148.2 KB 
ID:	2533

    Besides this, the pages are loading extremely slowly.

    P.S. I have 100Mbps FTTH, in case someone from Phillips is wondering if rather I have problems with my internet bandwidth.
    Last edited by darkdragon; 05-20-2014 at 02:03 AM. Reason: I have clicked "Go Advanced" and I was redirected to the first page of the forum; second update: attachements were lost...

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 645, Level: 6
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!3 months registered500 Experience Points
    darkdragon's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Bucharest, Romania
    Posts
    22
    Points
    645
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    BUG 15) The icons for HDMI devices (in the source select menu) are lost after a while (wither cold reboot, a crash, etc.). This is not the case for the SCART input where I have attached a Wii.

    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140520_05_04_46_Pro.jpg 
Views:	29 
Size:	92.7 KB 
ID:	2534

    Another part of the bug, is that the order of devices (inputs) is altered with each modification

    Click image for larger version. 

Name:	WP_20140520_05_05_32_Pro.jpg 
Views:	29 
Size:	100.0 KB 
ID:	2535

    Even so, as I said from the first time, this modification will be lost after a while.

    This happened with previous firmwares as well.

  6. #21
    Silver Member
    Points: 462, Level: 5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!250 Experience Points3 months registered

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    81
    Points
    462
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts
    Rep Power
    1
    Thank you to those who are posting bug updates. I have updated my first post with the additional bugs reported by DarkDragon. I am now going to copy this entire post to the technical thread. I don't know how much of this will get fixed by Philips/TP-Vision, but I am hoping that by compiling proper bug lists in an orderly way that we have more chance of getting resolution to this. Time may be of the essence as manufacturers tend to devote their energies to the latest models and the 2014 models have already started to be released.

    If Ina would be willing to let us know what progress is being made, that would be great....

  7. #22
    Moderator
    Points: 18,320, Level: 41
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 630
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,111
    Points
    18,320
    Level
    41
    Thanks
    40
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    The new FW is now live. This thread is now closed.
    For feedback on the new FW please use the following threads:

    Experience thread:
    6xx8: http://philips.to/1mSaD3N
    7xx8: http://philips.to/1j5aZyl
    8xx8: http://philips.to/1qRO0R1
    9xx8: http://philips.to/1klb0CI


    Technical Feedback thread:
    http://philips.to/1kl9L6G
    Forum Mod

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v000.173.048.000 (173.48) - for 8xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 8xx8 series
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2014, 03:11 PM
  2. Experience thread - FW v000.173.046.000 (173.46) - for 8xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 8xx8 series
    Replies: 31
    Last Post: 04-02-2014, 03:08 PM
  3. Experience thread - FW v000.171.051.000 (171.51) - for 8xx8 Series - 2013
    By Philips - Ina in forum TV: Software for the 8xx8 series
    Replies: 68
    Last Post: 10-18-2013, 10:59 AM
  4. Experience thread - FW v000.064.018.000 (64.18) - for 8xx8 Series - 2013
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software for the 8xx8 series
    Replies: 12
    Last Post: 07-05-2013, 08:22 AM
  5. Experience thread - FW v000.064.015.000 (64.15) - for 8xx8 series - 2013
    By Philips in forum TV: Software for the 8xx8 series
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2013, 08:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •