Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 54, Level: 1
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registeredTagger Second Class

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4
    Points
    54
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    IP address reverts from Static to Auto

    Hi,

    We have the following model TV:

    Philips 3000 series Smart LED TV 42PFL3208T 107 cm (42") Full HD 1080p DVB-T/T2/C with Digital Crystal Clear

    and to be able to stream netflix, we had to statically assign the IP address and the DSN server addresses. However, when we turn the TV off of an evening (standby via the standby button on the remote) the IP Address setting reverts to Auto. We also need to, on occasion wait for the "sign in" to complete, but not always.

    Has anybody had any issue with the Static IP address configuration?

    Thanks

    Mike

  2. #2
    Moderator
    Points: 18,378, Level: 41
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 572
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,124
    Points
    18,378
    Level
    41
    Thanks
    40
    Thanked 104 Times in 88 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by harley1492 View Post
    Hi,

    We have the following model TV:

    Philips 3000 series Smart LED TV 42PFL3208T 107 cm (42") Full HD 1080p DVB-T/T2/C with Digital Crystal Clear

    and to be able to stream netflix, we had to statically assign the IP address and the DSN server addresses. However, when we turn the TV off of an evening (standby via the standby button on the remote) the IP Address setting reverts to Auto. We also need to, on occasion wait for the "sign in" to complete, but not always.

    Has anybody had any issue with the Static IP address configuration?

    Thanks

    Mike

    Hi Mike.

    Please ensure the TV is up to date with the latest software:
    http://philips.to/1lf2aV2

    Is DHCP disabled in the router?

    Could you please provide the serial number of your TV as well?
    You can find this either on the barcode sticker on the back of the TV, or in the CSM menu.

    To enter the CSM, go to TV source and enter 1 2 3 6 5 4 on the remote control.
    The serial number is listed after Production Code on page 1.
    To Exit use the Return or Home key.

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. WAS7500 email address
    By pimousse in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 24
    Last Post: 06-24-2014, 10:16 AM
  2. Can't open AD7000W IP address iPhone 5
    By bernardbsher in forum Sound: Other Models
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2013, 08:27 AM
  3. Internet url IP-Address
    By paulvandenbroek in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2011, 12:03 AM
  4. Auto Fill & Auto Zoom
    By elihay in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 13
    Last Post: 06-24-2011, 10:40 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 05-10-2011, 04:56 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •