Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    3
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question remote to my DCM3060

    Hello! I lost my remote to my DCM3060. The new one is expensive.
    I found a cheap on online that works on DCM230 and DCM250! it looks very similar to DCM3060 control, but will it works for my DCM3060 stereo?
    Thanks for help!
    Sam

  2. #2
    Moderator
    Points: 6,478, Level: 23
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 70.0%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    586
    Points
    6,478
    Level
    23
    Thanks
    23
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Sam,

    Thank you for the post. I am verifying the information with our team. Will contact you shortly.

    Kind regards,
    Sarka
    Philips Moderation Team

  3. #3
    Moderator
    Points: 6,478, Level: 23
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 70.0%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    586
    Points
    6,478
    Level
    23
    Thanks
    23
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Sam,

    Can you please provide me a model number of the remote control which works with DCM230 and DCM250? Is it Philips?

    Thank you.

    Kind regards,
    Sarka

  4. #4
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    3
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yes its Philips, on ebay just 15 usd. ORIGINAL PHILIPS SYSTEM REPLACEMENT OEM REMOTE CONTROLDCM230, DCM230/37, DCM230


    http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-PHI...item417d73d2b0

  5. #5
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    3
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yes its Philips. on ebay just 15 USD Philips 996510008319 Docking Entertainment System Remote DCM230 DCM230/37 DCM250

    http://www.ebay.com/itm/Philips-9965...item417d71c46e

  6. #6
    Moderator
    Points: 6,478, Level: 23
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 70.0%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    586
    Points
    6,478
    Level
    23
    Thanks
    23
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Sam,

    I'd definitely suggest you to buy the original remote control designed for DCM3060.
    DCM230 and DCM250 are older models and a full compatability with its remote control is therefore not guaranteed.

    Kind regards,
    Sarka

  7. #7
    Moderator
    Points: 7,023, Level: 24
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,149
    Points
    7,023
    Level
    24
    Thanks
    27
    Thanked 44 Times in 41 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Users,

    There is no active discussion on this topic for quite some time. Therefore, we have closed this topic for the moment. In case you want to discuss further, you may start a new topic or send me a PM to re-open the topic.

    Thanks for your understanding in advance!

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

Similar Topics

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-19-2012, 09:13 PM
  2. 42PFL7666K/02 IR-Remote Code InputSat not working (Harmony remote)
    By Peter Walker in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2011, 04:47 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •