Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 161, Level: 2
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2
    Points
    161
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Philips 55PFL8008 & Logitech Harmony Ultimate

    Hi

    I've recently bought this TV but have had the Harmony remote for a while.

    I'm having some compatibility issues between the two- has anyone had any luck getting these to work together? The two main issues I have at the moment are:

    - The inputs will not change (I think this is because the TV re-orders the inputs rather than keeping them in the same order - is there a way to fix them?
    - The volume button seems to turn off the telly (I have the sound disabled - using a Sonos Playbar).

    Any help appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Moderator
    Points: 16,194, Level: 38
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 256
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2,942
    Points
    16,194
    Level
    38
    Thanks
    34
    Thanked 98 Times in 82 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Exhilaro View Post
    Hi

    I've recently bought this TV but have had the Harmony remote for a while.

    I'm having some compatibility issues between the two- has anyone had any luck getting these to work together? The two main issues I have at the moment are:

    - The inputs will not change (I think this is because the TV re-orders the inputs rather than keeping them in the same order - is there a way to fix them?
    - The volume button seems to turn off the telly (I have the sound disabled - using a Sonos Playbar).

    Any help appreciated.

    Thanks

    Hi

    Have a look at this thread. It might help you with your Harmony remote:

    http://www.supportforum.philips.com/...R-Remote-Codes

    Best regards,
    Ina
    Forum Mod

Similar Topics

  1. 40PFL8007K 3D button not working on Logitech Harmony One
    By BartKe in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2014, 07:10 PM
  2. philips 65PFL9708S and logitech harmony
    By toklana in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2014, 11:22 AM
  3. 55pfl8008 and Logitech Harmony One 2D/3D button not working
    By wimpiev in forum TV: User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2014, 03:18 PM
  4. Discrete codes for logitech harmony remotes
    By Abeabe in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2013, 09:46 AM
  5. Philips 8007K with Harmony One
    By Mirtilo in forum TV: User Interface
    Replies: 15
    Last Post: 11-30-2012, 08:48 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •